star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Veresegyház

  • 110 m²

    alapterület
  • 5

    szoba
  • 500 m²

    telek

Vételár:

94,9 millió Ft

Eladó ház Veresegyház

  • 110 m² alapterület
  • 5 szoba
  • 500 m² telek

  • Eladó ház Veresegyház

  • 110m²


Ár:

94 900 000 Ft

Építés éve
2022
Szobák száma
5
Ingatlan állapota
új építésű
Fűtés
gáz (egyedi)
Parkolás
1 garázs

CSOK 10+15 feltételeknek megfelel

Az ingatlanról:

Hivatkozási szám: IHL-G-540
A „BB” - ZÖLD hitel kivezetését követően ügyfeleink részére személyre szabott, HASONLÓ HITEL KONSTRUKCIÓS LEHETŐSÉGET, valamint továbbra is CSOK lehetőségeket tudunk biztosítani.
A fenti leírás nem minősül hitel ajánlatnak csak tájékoztatás, valamint csak lehetőség!
Kérje ajánlatunkat Hitelügyintéző kollégánktól!

Veresegyház Öreghegy kedvelt részén aszfaltozott úton eladó 110nm 4 hálószobás, étkező konyhás-nappalis dupla fürdőszobás külön WC-vel, kamrával, terasszal és 500nm telekkel ikerház rész. A házak csak az autótárolóval kapcsolódnak és mindegyik ingatlan utcafronttal rendelkezik saját bejárattal.
Nagyon kellemes környezetben lévő és megközelíthető jól kialakított ház kiválón alkalmas családok részére.
Az ingatlanban terasz kapcsolatos étkező konyhás-nappali, kamrával, valamint 4 db tágas szobákkal, dupla fürdőszobával és külön WC-el lesz kialakítva.
Műanyag nyílászárók 5 légkamrás 3 rétegű üveg kivételben kerülnek beszerelésre.
A ház padlófűtéses rendszert kap, melyhez modern kombi gázcirkó tartozik, mely a fűtést és a meleg vizet biztosítja, kondenzációs készülékkel. A napelem rendszer opciós előkészítés szintén kialakításra kerülhet a hatékonyabb energiafelhasználás érdekében igény és egyeztetés esetén. Klíma (1 db) az árban, az ingatlan klimatizálásai lehetőség így biztosított. A riasztó rendszer előkészítve kerül az ingatlanon belül.
A gépkocsi tárolása az ingatlanok között kialakított fedett tárolóban lehetséges. Az ingatlanok külön önálló álló épületek csak a kocsitárolóval kapcsolódnak.
Az ingatlanon belül a burkolatok és szaniterek jelenleg választhatók.
A képeken az épülő ház és látványterv látható. Várható áradás 2023. II. negyedévében.
Céges kivitelezés. CSOK, babaváró, hitel lehetséges.

Ingyenes hitel ügyintézéssel és ügyvédi háttérrel segítjük ügyfeleinket a vásárlásban. Ha vásárláshoz még el kell adnia jelenlegi otthonát, annak értékesítését, kedvezményesen vállaljuk, hogy mihamarabb be tudjon, költözi álmai otthonába! Várom megtisztelő hívását!
Kérem amennyiben meghitt családi otthonra vágyik, keressen meg az ingatlannal kapcsolatban.

TELJES KÍNÁLATUNKAT TERÜLETENKÉNT BŐVEBB INFORMÁCIÓKKAL SZEMÉLYRE SZABVA SPECIFIKUSAN A LENTI LINKEN TÁJÉKOZÓDHAT. KERESSEN MINKET PROFILUNKON:
https://ingatlanhazlakas.hu


Elhelyezkedés

Veresegyház


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6336879


+36 30

Ingatlannet kód: NET6336879


Az általad megtekintett eladó veresegyházi ikerház 5 szobával rendelkezik (ebből 5 egész szoba és 0 félszoba). Az ikerházról 29 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 110 m², míg a hozzá tartozó teleké 500 m². További jellemzői: az építés éve 2022, a fűtés típusa gáz (egyedi). Parkolási lehetőség: 1 garázs. Az ikerház ára 94,9 millió Ft, négyzetméter ára 862 727 Ft, ami a veresegyházi átlaghoz képest 7%-kal magasabb. Az ingatlant Bajzik Gábor referens az Ingatlan-Ház-Lakás irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6336879. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Veresegyház ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.