star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Verőce

  • 103 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 753 m²

    telek

Vételár:

59,9 millió Ft

Eladó ház Verőce

  • 103 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 753 m² telek

  • Eladó ház Verőce

  • 103m²


Ár:

59 900 000 Ft

Építés éve
1980
Szobák száma
4
Ingatlan állapota
felújítandó
Fűtés
elektromos
Fal építési anyaga
vegyes

A beltér:

Eladó Verőcén, a Dunakanyar szívében, csendes utcában lévő 753 m2-es telken egy 103 m2 alapterületű családi ház.
Az ingatlan 2021-ben részleges felújításon esett át, megtörtént a víz-, villany- (3x16 A) és csatornavezetékek felújítása. A nyílászárók cseréje is megtörtént modern, háromrétegű műanyagokra.

A házban található egy amerikai konyhás nappali, négy külön nyíló hálószoba, valamint egy fürdőszoba toalettel.
A melegről okosradiátorok és egy fatüzelésű kandalló gondoskodnak.

A ház szuterénjében kialakítható egy akár 25 m2 alapterületű külön lakrész is. Itt található még egy 6 m2-es fáskamra és egy kisebb pincerész is.

Verőcén minden megtalálható, ami a mindennapi élethez szükséges: óvoda, iskola, orvosi rendelő, gyógyszertár, bevásárlási lehetőségek.
De szórakozási lehetőségekből sincs hiány; koncertek és egyéb programok várják az itt lakókat.

Budapest autóval 30 perc alatt elérhető, Vác pedig 15 perc alatt.
Buszmegálló és vasútállomás 10 perc sétára található.

Verőcén és környékén rengeteg lehetőség nyílik a kirándulásra, csónakázásra, sétára a Duna-parti naplementében, vagy nyáron a strandolásra.
Ha szeretne egy ilyen csodálatos helyen, a Dunától pár lépésnyire élni, madárcsicsergésre ébredni, akkor ez az ingatlan alkalmas ön és családja számára.

Irány ár: 59,9 M Ft.

Hitelügyintézésben, energetikában, teljes körű jogi ügyintézésben állok rendelkezésére. Remélem, elégedett lesz szolgáltatásainkkal és önt is visszatérő ügyfeleink közt üdvözölhetjük!


Elhelyezkedés

Verőce


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6603886


Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6603886

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó verőcei családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 34 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 103 m², míg a hozzá tartozó teleké 753 m². További jellemzői: az építés éve 1980, a fal építési anyaga vegyes, a fűtés típusa elektromos. A családi ház ára 59,9 millió Ft, négyzetméter ára 581 553 Ft, ami a verőcei átlaghoz képest 16%-kal magasabb. Az ingatlant Horchy Melinda referens a Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6603886. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Verőce ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.