star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Verseg

  • 122 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 1 927 m²

    telek

Vételár:

55 millió Ft

Eladó ház Verseg

  • 122 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 1 927 m² telek

  • Eladó ház Verseg

  • 122m²


Ár:

55 000 000 Ft

Szintek
1
Szobák száma
4
Ingatlan állapota
újszerű
Fűtés
elektromos
Fal építési anyaga
vegyes

Az ingatlanról:

További információért, látogasson el a Fundamenta Ingatlan oldalára

Eladó ez a színvonalas belső berendezésekkel rendelkező, 2022-ben felújított családi ház. Maga a mostani tulajdonos tervezett mindent, a behelyezett bútorok minősége így garantált. Akár még kutyájának is jó dolga lesz itt! Olvassa végig!

Az ingatlan 1980-ben épült vegyes falazattal, beton födémszerkezettel, cseréptető borítással. Tetőtere szigetelt és beépíthető.

- nappali és 3 szoba található, ezekből 1 felújítása már az új tulajdonosra vár
- újonnan beépített terasz, mely a nappalit bővíti
- új konyhabútor lett beépítve modern gépekkel,
- norvég wifis falipanel és a gyönyörű kandalló biztosítja a meleget
- kőburkolatok és laminált padlózat a helyiségekben
- kamerarendszer
- elektromos, távirányítóval felszerelt nagykapu
- az udvaron fedett kocsibeálló
- gondozott kert, külső, fedett terasz
- víztisztító rendszer
- dupla, fűthető kutyakennel, elkerített rész
- 1000 nm-es kért gyümölcsösnek, veteményesnek
- a ház alatt 30 nm fűthető szuterén/tároló van

Verseg Budapesttől 45 km-re, Aszód mellett helyezkedik el, Hatvan és Budapest vonzáskörzetében. A lakosok összetétele kiváló, barátságos lakosokkal, biztonságos, csendes környezet, az ingatlan 10 perc sétára van a központtól. Iskola, óvoda, gyógyszertár, bevásárlási lehetőség mind elérhető.

Ha a környéken él és házat keres, ha Budapestről költözne ki, vagy épp messzebbről költözne Budapesthez közelebb, ezt a házat mindenképp nézze meg!
A finanszírozásban is segítünk, amennyiben rajtunk keresztül vásárolja meg új ingatlanát, Együtt jobban megéri akciónk keretén belül kedvezményes hitelkamatra is jogosulttá válik.

Hívjon bizalommal!


Elhelyezkedés

Verseg, Arany János utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6531775


+36 20

Ingatlannet kód: NET6531775

Az általad megtekintett eladó versegi (Arany János utca) családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és félszoba). A családi házról 16 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 122 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 927 m². További jellemzői: a fal építési anyaga vegyes, a fűtés típusa elektromos. A családi ház ára 55 millió Ft, négyzetméter ára 450 820 Ft. Az ingatlant Erdős János referens a Fundamenta Ingatlan irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6531775. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Verseg ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.