star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Veszprémvarsány

  • 132 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 1 600 m²

    telek

Vételár:

59,9 millió Ft

Eladó ház Veszprémvarsány

  • 132 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 1 600 m² telek

  • Eladó ház Veszprémvarsány

  • 132m²


Ár:

59 900 000 Ft

Szobák száma
4
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
gáz (egyedi)

Az ingatlanról:

Szeretne elmenekülni a város zajától, kiszabadulna a mókuskerék adta nyüzgésből, és szívesen szívna friss bakonyi levegőt? Szívesen túrázna akár minden hétvégén? Vagy csak jól esne a kutyával az erdőben futni? Mindez lehetséges! Megvételre kínálok Győrtől csupán 30 percre, Veszprémvarsányban egy 132 nm-es nappali+3 szobás családi házat, 1600nm-es telekkel.
A ház szép állapotú, így akár egy tisztasági festés után azonnal költözhető.
A felosztása nagyon jól tagolt: nappali+3 szoba mellett, konyha, ebédlő, fürdőszoba és külön mosdó kapott helyet. A pinceszint teljes mértékben ki van használva, mivel a garázs mellett tárolók, és egy külön helység is ki lett alakítva, ahol akár egy nagyobb társaság össze tud gyűlni, vagy az ember egy saját konditermet is ki tud alakítani.
A ház téglaépítésű, mind a falakon, mind a tetőn 10 cm-es szigetelést kapott. A külső nyílászárók műanyagok. A ház melegét a vegyestüzelésű kazán mellett, gázkazán is biztosítja radiátoros hőleadókkal, valamint kiegészítőként klíma is rendelkezésre áll.
A kert 1600nm, teljesen füvesített, ahol kút (8méteres ásott kút), fatárolós házikó, és grillező lett kialakítva.
Az áram 3x16 amper, illetve éjszakai áram is rendelkezésre áll.
Ha szeretné megtekinteni, keressen bizalommal!
A jelen hirdetésben rögzített, az ingatlannal kapcsolatos adatok, információk a Megbízó tájékoztatása alapján kerültek meghatározásra.

Irodánkban az alábbiakkal tudjuk segíteni a gyors és megbízható ügyintézést:
-bankfüggetlen hitelügyintézés, CSOK
-energetikai tanúsítvány
-építésztervezés
-értékbecslés
-ügyvédi szerződések, jogi tanácsadás


Elhelyezkedés

Veszprémvarsány


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6623311


+36 30

Ingatlannet kód: NET6623311

Az általad megtekintett eladó veszprémvarsányi családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 11 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 132 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 600 m². További jellemzői: a fűtés típusa gáz (egyedi). A családi ház ára 59,9 millió Ft, négyzetméter ára 453 788 Ft. Az ingatlant Czuprák-Csehi Bettina referens a NewLife irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6623311. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Veszprémvarsány ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.