star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Vésztő

  • 95 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 615 m²

    telek

Vételár:

9,1 millió Ft

Eladó ház Vésztő

  • 95 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 615 m² telek

  • Eladó ház Vésztő

  • 95m²


Ár:

9 100 000 Ft

Építés éve
1985
Szintek
2
Szobák száma
4 (3 + 1)
Ingatlan állapota
átlagos
Fűtés
egyéb
Parkolás
udvarban
Fal építési anyaga
vegyes

Az ingatlanról:

Eladásra kínálok Békés vármegyében, Vésztő városban egy földszint+tetőtérbeépítésű családi házat. Az ingatlan belterületen, aszfalt út mellett, a város D-i részén, kertvárosi lakókörnyezetben, a Lehel utcában található, tégla falazatú, amely a 80-as évek közepén épült, előkertes beépítéssel. A földszinten 2 különbejáratú szoba, amerikai konyhás tipusú nappali +étkező került kialakítására. A fürdő wc is a földszinten található. A tetőtérben 1+fél szobát építettek ki. Villany és vízóra van, a ház komfort nélküli, mert a gázóra le lett szerelve, nincs meleg víz ellátás, a fűtés jelenleg nem működik, a kazánok is le vannak leszerelve. CSOK TÁMOGÁS nem érhető el a vásárláshoz. A gázszolgáltatás több mint 6 hónapon keresztül szünetelt, ezért a gázművek nyomáspróbát fog kérni! A szobák burkolata aljzatbeton. Műszaki állapota korának és szerkezetének megfelelő, szerkezeti hiba, vizesedés nem látható. A tetőtérben kisebb beázás nyomok láthatóak. A telken található garázs épület a hivatalos térképmásolaton nincs feltüntetve, teteje hiányos, megbontott.
Érdeklődjön személyre szabott ajánatainkról, a BABAVÁRÓ TÁMOGATÁS és a LAKÁSVÁSÁRLÁSI HITEL lehetőségéről, arról, hogy igény eseténmilyen banki finanszírozásra van lehetősége az ingatlan vásárlásához.
Amennyiben felkeltette érdeklődést a ingatlan várom hívását!


Elhelyezkedés

Vésztő, Lehel utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6610378


Gyomaendrőd Szabadság tér 5. - OTP Ingatlanpont Iroda

Gyomaendrőd Szabadság tér 5. - OTP Ingatlanpont Iroda

Az iroda további hirdetései

HASONLÓ INGATLANOK


9 100 000 Ft

Vésztő, Lehel utca

  • Szobák: 4
  • Alapterület: 95m²

19 200 000 Ft

Vésztő

  • Szobák: 5
  • Alapterület: 194m²

+36 30

Ingatlannet kód: NET6610378

Gyomaendrőd Szabadság tér 5. - OTP Ingatlanpont Iroda

Gyomaendrőd Szabadság tér 5. - OTP Ingatlanpont Iroda

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó vésztői (Lehel utca) családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 1 félszoba). A családi házról 20 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 95 m², míg a hozzá tartozó teleké 615 m². További jellemzői: az építés éve 1985, a fal építési anyaga vegyes, a fűtés típusa egyéb. Parkolási lehetőség: udvarban. A családi ház ára 9,1 millió Ft, négyzetméter ára 95 789 Ft, ami a vésztői átlaghoz képest 0%-kal magasabb. Az ingatlant Dajka Imre referens a Gyomaendrőd Szabadság tér 5. - OTP Ingatlanpont Iroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6610378. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Vésztő ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.