star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Vigántpetend

  • 150 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 4 569 m²

    telek

Vételár:

109 millió Ft

Eladó ház Vigántpetend

  • 150 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 4 569 m² telek

  • Eladó ház Vigántpetend

  • 150m²


Ár:

109 000 000 Ft

Építés éve
2000
Szintek
1
Szobák száma
4
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
gáz (központi)
Parkolás
1 garázs

Az ingatlanról:

Varázslatos vidéken, a Művészetek Völgyében, a Balatontól 20 km-re fekvő Vigántpetenden eladó egy jó állapotú, a Veszprém – Tapolca közlekedési úthoz közel eső, sok lehetőséget magában rejtő családi ház.

A 4569 nm-es belterületi telken álló, lakóházként nyilvántartott ingatlan tökéletes választás egy nagyobb családi otthon berendezéséhez, ideális lehet az önellátás iránt érdeklődők számára, vagy akár vállalkozási célra (vendéglátás, szállásoltatás, gazdálkodás).

A 150 nm-es, kő- és téglafalazatú ház 5 cm külső szigeteléssel és műanyag nyílászárókkal rendelkezik.
A 126 nm-es lakótér tágas nappalit, konyhát, kényelmes étkezőt, kamrát, 3 hálószobát, valamint 2 fürdőszobát foglal magába.
A ház bővítésére a tetőtér beépítése nyújt lehetőséget.

Fűtését egy önszabályzós, ventilátoros, vegyes tüzelésű kazán biztosítja. A meleg vizet villanybojler szolgáltatja, melyet napkollektor támogat.
Az ipari áram bevezetésre került, a kerti öntözést fúrt kút segíti.

Az ingatlanhoz tartozik egy garázs, illetve két pincehelyiség. Parkosított kertjében egy fából épített pergola ad helyet kerti sütögetéseknek, pihenésnek.

A ház szomszédságában lévő, külön helyrajzi számon nyilvántartott 140 m2-es, bejáratott, széles vendégkörrel rendelkező vendéglő szintén eladó.

A birtok számtalan VÁLLALKOZÁSI LEHETŐSÉGET rejt magában:

•vendéglő szálláshellyel; a családi házból tetőtér beépítésével összesen 4-5 apartman alakítható ki
•céges, családi rendezvények szervezése, főző iskola kialakítása akár csapatépítő céljára
•egészségturizmus (külföldi, belföldi)
•magániskola
•wellness központ, jógaiskola

A Balaton 20 km-re, a monoszlói Hegyestű, a Kab-hegy, a Káli-medence települései 15 perc autózással elérhetők, remek kirándulási lehetőséget kínálva mind a természet szerelmesei, mind a vízpart kedvelői számára.

Vigántpetend, Kapolcs, Taliándörögd és környéke sok kirándulót, kerékpárost, látogatót fogad, különösen a júliusban megrendezett tíznapos Művészetek Völgye Fesztivál, amely a kulturális élményekre vágyók ezreit vonzza.

Amennyiben személyesen is megtekintené, hívjon a hét bármely napján és szívesen körbe vezetem.

06 20 428 5095
Dream-Ing, Álomból Otthont!


Elhelyezkedés

Vigántpetend


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6507736


+36 20

Ingatlannet kód: NET6507736

Az általad megtekintett eladó vigántpetendi családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 11 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 150 m², míg a hozzá tartozó teleké 4 569 m². További jellemzői: az építés éve 2000, a fűtés típusa gáz (központi). Parkolási lehetőség: 1 garázs. A családi ház ára 109 millió Ft, négyzetméter ára 726 667 Ft. Az ingatlant Ulrich Ábel referens a Dream-Ing irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6507736. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Vigántpetend ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.