star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Vonyarcvashegy

  • 178 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 681 m²

    telek

Vételár:

179 millió Ft

Eladó ház Vonyarcvashegy

  • 178 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 681 m² telek

  • Eladó ház Vonyarcvashegy

  • 178m²


Ár:

179 000 000 Ft

Építés éve
2023
Szintek
2
Szobák száma
4
Ingatlan állapota
új építésű
Fűtés
elektromos
Parkolás
1 garázs

CSOK 10+15 feltételeknek megfelel

Az ingatlanról:

KIEMELTEN BARÁTSÁGOS KÖRNYEZETBEN KÍNÁLUNK ELADÁSRA EGY 3 TERASZOS, ÚJ ÉPÍTÉSŰ, KITŰNŐ MINŐSÉGBEN ÉPÜLT HÁZAT, MIND A 2 TETŐTERASZRÓL A BALATONRA ÉS ERDŐRE NYÍLÓ KILÁTÁSSAL.

Az ingatlan csendes, nyugodt helyen van, mégis minden települési szolgáltatás könnyen, gyorsan elérhető. Az új építésű, azonnal költözhető ház kitűnő adottságokkal rendelkezik. Udvara igényesen, könnyen ápolhatóan parkosított.
Térbeosztása: telek: 681 m2, lakóépület: 178 m2, földszinti terasz: 21 m2, emeleti teraszok 32 m2, 18 m2
Kültéri építményei: teraszok, kültéri főzőhely (kiállással), fatároló, szauna és medencekiállás.
A telken a házzal egybeépített garázs, 3 autóbeálló és további parkolási lehetőség is van több autó részére.
Belső terei:
Alsó szint:
bejárati előtér: 4,4 m2, WC: 2,8 m2, mosókonyha/háztartási helyiség: 7,5 m2, konyha és étkező: 25 m2, nappali: 33 m2, kamra: 4,3 m2, hálószoba/edzőterem/szauna (önálló kijárattal a kertre) 1: 15 m2, fürdőszoba közvetlenül ehhez kapcsolódóan, : 5 m2, garázs: 21 m2, fedett terasz: 21 m2.
A nappali, étkező, konyha egy légtérben épültek, nagy ablakokkal a kertre, amely nagyon fenséges, természetközeli élményt nyújt.
A nappaliból nyílóan jól tájolt, fedett terasz került kialakításra, ahová közvetlenül a hálószobából is ki lehet lépni.

Felső szint:
hálószoba 2: 13 m2, fürdőszoba közvetlenül a hálóhoz: 5,4 m2, hálószoba 3: 14,7 m2, hálószoba 4: 12,3 m2, fürdőszoba: 4,8 m2, előtér: 14,3 m2, emeleti teraszok (mind a kettő az egyik oldalon balatoni, a másik oldalon erdőre néző kilátással): 32 m2, 18 m2 .
Az emeleti teraszokról a Balaton is látható.

Az udvar teljes területe szépen, igényesen parkosított, de lehetőséget ad további, egyedi igények megvalósítására is. Hagytunk helyet igény esetén medencének, szaunának, edzőteremnek, jakuzzinak, kültéri szórakozásra, szabadtéri sütögetésre, pihengetésre.

Az épület új, 2022-23-as építésű, azonnal költözhető. A kor igényeinek megfelelő energiahatékonysági megoldásoknak (szigeteltség, szegmentált, távvezérelhető fűtési-hűtési rendszer, tájolás) köszönhetően alacsony üzemeltetésű. Ezzel egyidőben könnyen értelmezhető, megtanulható mindennek a kezelése.

Befektetésnek is kitűnő, magánszálláshely üzemeltetésére is tökéletesen alkalmas, de a legjobb benne élni és élvezni a harmóniáját, nyugalmát, fényeit, tereit, közvetlen kertkapcsolatát és intimitását.
A környék, illetve az itt lévő házak értéke folyamatosan emelkedik az új, igényes lakóházakkal való beépítések során.

Infrastruktúra, szerkezeti sajátosságok:
Az áram (3x32 Amper), víz, szennyvízcsatorna be van kötve. A fűtési rendszer az egész házban elektromos padlófűtés (legkorszerűbb, kis fogyasztású, német minőség), hűtő-fűtő klíma az alsó és a felső szinten is van. BWT vízlágyító és beépített kaputelefon is be van szerelve, a riasztó és térfigyelő kamerarendszernek a kiállásokat készítettük elő az építés során.
A nappali-étkező-konyha egy légtérben található. Itt térelválasztó elemként egy beépített kandalló is helyet kaphat a jövőbeli tulajdonos igényei alapján (Utóbbi beépítését az ár nem tartalmazza).
Az épületen 15 cm hőszigetelés van. A műanyag, minőségi Kömmerling nyílászárók 3 rétegű üvegezésűek, redőny minden ablakon van, a nagyobb nyílászárótömegeknél elektromos távirányítással láttuk el őket.

Burkolatok: kerámia az összes helyiségben, amely nem hálószoba. Hálószobákban padló. Az emeleti teraszokon a kitűnő minőségű műfű csodálatos élmény minden kinti tartózkodáskor, az alsó szinten lévő terasz és a járófelületek térkővel burkoltak.

Vonyarcvashegyről:
A települést "A Balaton virágoskertjének" is nevezik. Európa legnagyobb édesvízi tavának a nyugati részén, Keszthely vonzáskörzetében található.
A településen iskola, óvoda, orvosi rendelők, üzletek, vendéglők, szórakozási, sportolási lehetőségek is vannak, amely tovább bővül a környék kínálatával (Gyenesdiás, Keszthely, Hévíz, Kis-Balaton, stb.), úgy a természeti csodákkal, termálfürdőkkel, kulturális értékekkel mint a fesztiválokkal, kisebb-nagyobb közösségi programokkal, amelyek szintén kiemelkedő élményt nyújtanak, alkalmanként több nyelven is.

Az árváltozás, adatmódosítás és közbeni értékesítés jogát az Eladók fenntartják!

Amennyiben modern, makulátlan, olcsó fenntartású családi házat keres, úgy mielőbb hívjon! Kulcs nálam! Előre egyeztetett időpontban szívesen körbevezetem!

Iller Judit
BJ Ingatlan


Elhelyezkedés

Vonyarcvashegy


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6574414


+36 30

Ingatlannet kód: NET6574414

Az általad megtekintett eladó vonyarcvashegyi családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 37 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 178 m², míg a hozzá tartozó teleké 681 m². További jellemzői: az építés éve 2023, a fűtés típusa elektromos. Parkolási lehetőség: 1 garázs. A családi ház ára 179 millió Ft, négyzetméter ára 1 005 618 Ft, ami a vonyarcvashegyi átlaghoz képest 27%-kal magasabb. Az ingatlant Iller Judit referens a BJ Ingatlan irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6574414. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Vonyarcvashegy ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.