star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Vonyarcvashegy

  • 130 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 130 m²

    telek

Vételár:

67 millió Ft

Eladó ház Vonyarcvashegy

  • 130 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 130 m² telek

  • Eladó ház Vonyarcvashegy

  • 130m²


Ár:

67 000 000 Ft

Építés éve
2012
Szintek
3
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
újszerű

CSOK 10+15 feltételeknek megfelel

Az ingatlanról:

Vonyarcvashegy a Keszthelyi-öböl partján, a Keszthelyi-fennsík déli szélénél, Zala vármegye keleti részén fekszik. Délről a Balaton, északról a hegyek zárják el a települést, így csak kelet–nyugati irányba nyitott. A világnak számos és sokféle gyönyörű, természet által alkotott csodája létezik. Ilyen egyedi szépségű Vonyarcvashegy és környezete is, ahol az itt élőket, az idelátogatókat a Balaton köszönti mérhetetlen víztükrével, a Keszthelyi-hegységgel - mely óvón körülöleli Nagyközségünket - a rátelepített szőlőkkel, árnyas pincéivel, benne sajátos ízvilágú boraival, ötcsillagos Lido strandjával, mely számos alkalommal érte el a Balaton legszebb, legsportosabb strandja kitüntető elismerést, a Csándor-hegy tetején álló Kálvária útjával és a végén a 2010-ben felszentelt 7,38 méter magas Fénykeresztjével. A Balatonból kiemelkedő egykori dombsziget, a 136 méter magas Szent Mihály domb. Számomra Vonyarcvashegy nem csak egy földrajzi név, hanem emberi közösség. A bennünk rejlő tudást, szorgalmat, tehetséget, jóakaró szándékot kell előtérbe helyezni.
Vonyarcvashegyen a Balatonra néző panorámával kínálom eladásra ezt a 4 lakásos, újszerű sorházat, térkővel kirakott úttal a garázsig, saját kerttel, saját medencével, nagy terasszal és kis szerszámtárolóval.
A 3 szintes sorház helyiségei a szuterén részeben: 2 vendégszoba, kazánház, szervízhelyiség és különálló mellékhelyiség. A nyílászárók megfeleő magasságban elhelyezettek, így a szellőzés és a megfelelő benapozottság sem okoz gondot.
Földszinten egy szép nappali(nagy teraszkapcsolattal, fekvésének köszönhetően egész nap benapozott, világos), konyha, közlekedő és egy zuhanyos fürdőszoba egy légtérben a toalettel. Egy szép, tágas, igényes csigalépcsőn jutunk fel a tetőtéri szintre.
Tetőtéri szinten: nagyméretű hálószoba,(erkélykapcsolattal, innen gyönyörű, panorámás kilátással a Balatonra), kádas fürdőszoba, különálló mellékhelyiség.
Tulajdonviszonyai rendezettek, tehermentes ingatlan, fizetés után rövid határidővel birtokba adható ingatlan!
Döntse el Ön, hogy állandó lakhatásra vagy csak nyaralónak használná ezt az igényes kivitelezésű házat!
EZ ELMONDHATATLAN! EZT LÁTNI KELL! HOGY MIT IS? A NAPLEMENTÉT.........


Elhelyezkedés

Vonyarcvashegy


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6628347


Multi House Ingatlan Iroda

Multi House Ingatlan Iroda

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Multi House Ingatlan Iroda

Multi House Ingatlan Iroda

Az iroda további hirdetései

HASONLÓ INGATLANOK


59 900 000 Ft

Vonyarcvashegy

  • Szobák: 3
  • Alapterület: 91m²

89 900 000 Ft

Vonyarcvashegy

  • Szobák: 5
  • Alapterület: 165m²

+36 30

Ingatlannet kód: NET6628347

Multi House Ingatlan Iroda

Multi House Ingatlan Iroda

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Multi House Ingatlan Iroda

Multi House Ingatlan Iroda

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó vonyarcvashegyi sorház 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A sorházról 32 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 130 m², míg a hozzá tartozó teleké 130 m². További jellemzői: az építés éve 2012. A sorház ára 67 millió Ft, négyzetméter ára 515 385 Ft, ami a vonyarcvashegyi átlaghoz képest 2%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Multi House Ingatlan Iroda referens a Multi House Ingatlan Iroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6628347. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Vonyarcvashegy ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.