star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Budapest, X. kerület

  • 100 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 1 600 m²

    telek

Vételár:

74,5 millió Ft

Eladó ház Budapest, X. kerület

  • 100 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 1 600 m² telek

  • Eladó ház Budapest, X. kerület

  • 100m²


Ár:

74 500 000 Ft

Építés éve
1960
Szintek
1
Szobák száma
3
Fűtés
gáz (egyedi)

Az ingatlanról:

Felsőrákos - Dupla Komfortos - 2 Lakás - Bővíthető

A X. és a XVI. kerület határán, karnyújtásnyira a Rákos-patak természetvédelmi területétől, - de csak pár percre az Örs vezér terétől - csendes, kertvárosi környezetben várja új tulajdonosait egy jó műszaki állapotban lévő, bővíthető családi ház.

A 100 nm-es ingatlan jelenleg 2 lakásra tagozódik, összesen 100 nm - 3 szoba, étkező, 2 konyha, 2 fürdőszoba helységekből áll. Igény szerint könnyedén összenyitható és nagyobb családok számára is kényelmes 4 szobássá alakítható.

A masszív tégla ház 2 évvel ezelőtt új tetőt kapott, amit bramac cseréppel fedtek, régi nyílászáróit magas minőségű műanyag ablakokra cserélték, korszerű hűtő-fűtő klíma is beépítésre került.

Fűtése jelenleg konvektorral történik, a használati meleg vízről gázboyler gondoskodik.

Az épület hátsó traktusában lévő 50 nm vasbeton födémes, tetőtere beépíthető.

Gépkocsival több autóval is lehet az udvaron parkolni, fedett és nyitott parkolóhelyen.

Az ingatlan egy 1600 nm-es telken fekszik, ahol még egy családi ház található. Jogilag a megosztás ügyvéd által ellenjegyzett kizárólagos használati megosztással történik, az új tulajdonossal egyeztetve. A 2 ingatlan szerencsés elhelyezkedése miatt a kert jól szeparálható, elkeríthető, a megosztásnak köszönhetően hitelezhető. Csok+ és piaci hitel felvételére is tökéletesen alkalmas.

A tömegközlekedés kiváló, buszmegálló és a Hév is a közelben - Örs vezér tere pár perc alatt elérhető.
A XVI. kerület közelsége miatt a sportolási lehetőségek száma végtelen. A közelben uszoda, teniszpálya, jégpálya, futópálya, lovarda, a Veres Péter úton kiépített bicikliúton juthatunk el a Szilas patakig , amin egészen a Naplás tóig gurulhatunk. 100 m-re a Rákos patak természetvédelmi területe, tanösvénnyel, csodás vadvilággal.

A számos óvoda, iskola és bevásárlási lehetőség közelsége segít megkönnyíteni a mindennapok teendőit, hogy Ön a lehető legtöbb időt tölthesse kényelmes, nyugodt otthonában.

A környékről:

Családi házas környezet, Rákos-patak közelében


Helyiségek

Konyha
nincs megadva
Kamra
nincs megadva
Fürdőszoba
nincs megadva

Elhelyezkedés

Budapest, X. kerület, Felsőrákos utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6627526


Balla Ingatlan - XVI. kerület

Balla Ingatlan - XVI. kerület

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6627526

Balla Ingatlan - XVI. kerület

Balla Ingatlan - XVI. kerület

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó Budapest, X. kerületi (Felsőrákos utca) családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 13 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 100 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 600 m². További jellemzői: az építés éve 1960, a fűtés típusa gáz (egyedi). A családi ház ára 74,5 millió Ft, négyzetméter ára 745 000 Ft, ami a Budapest, X. kerületi átlaghoz képest 1%-kal magasabb. Az ingatlant Surányi Gabriella referens a Balla Ingatlan - XVI. kerület irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6627526. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, X. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.