star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Budapest, X. kerület

  • 110 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 409 m²

    telek

Vételár:

110 millió Ft

Eladó ház Budapest, X. kerület

  • 110 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 409 m² telek

  • Eladó ház Budapest, X. kerület

  • 110m²


Ár:

110 000 000 Ft

Építés éve
1987
Szintek
2
Szobák száma
4
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
cirkófűtés

Az ingatlanról:

Fedezze fel ezt a lenyűgöző otthont, mely egyedi stílust és kifinomult eleganciát sugároz!

Az Óhegy parktól 2 perc távolságra, 110 nm-es családi otthon várja új tulajdonosát!

A házban kettő lakás helyezkedik el, melyből a nagyobb; 2 + 2 félszobás lakást kínáljuk eladásra.

Az ingatlant egy közös folyosón keresztül közelíthetjük meg, ahova belépve a lakás előtere, illetve tovább közlekedve a konyha és az étkező látható. Az étkezőből közvetlenül megközelíthető az ingatlan csodálatos, rendezett kertje, mely dél-nyugati tájolásának köszönhetően fantasztikus lehetőséget nyújt a kinti, kerti programok kivitelezésére.

Az előtérből egy kényelmes lépcsősor vezet az emeletre, ahol összesen négy hálószoba áll rendelkezésre.

A szobák körülölelnek egy egyedi hangulatú nappalit, melyből egy nyolc négyzetméteres erkély nyújt kilátást a ház gyönyörű kertjére.

Az emeleten két fürdőszoba található: egy nagyobb méretű sarokkáddal és egy kisebb méretű az egyik hálószobából közvetlenül megközelítve.

Az épület 2006-ban bővítve lett, illetve 2014-ben szigetelés, nyílászárók cseréje, illetve a konyhában padlófűtés kialakítására került sor. Az ingatlan műszakilag és esztétikailag is kifogástalan állapotú.

Ügyvédi megosztás elkészítése folyamatban van.

Az irányár.

Az alaprajz tájékoztató jellegű.

Vevőink számára a közvetítés ingyenes.


Elhelyezkedés

Budapest, X. kerület, Óhegy


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 1

Ingatlannet kód: NET6634150


+36 1

Ingatlannet kód: NET6634150


Az általad megtekintett eladó Budapest, X. kerületi (Óhegy) házrész 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A házrészről 25 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 110 m², míg a hozzá tartozó teleké 409 m². További jellemzői: az építés éve 1987, a fűtés típusa cirkófűtés. A házrész ára 110 millió Ft, négyzetméter ára 1 000 000 Ft. Az ingatlant Mineradoro Kft. referens a TECNOCASA irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6634150. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, X. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.