star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Budapest, XI. kerület

  • 250 m²

    alapterület
  • 5

    szoba
  • 552 m²

    telek

Vételár:

184,9 millió Ft

Eladó ház Budapest, XI. kerület

  • 250 m² alapterület
  • 5 szoba
  • 552 m² telek

  • Eladó ház Budapest, XI. kerület

  • 250m²


Ár:

184 900 000 Ft

Építés éve
1975
Szintek
1
Szobák száma
5
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
udvarban
Fal építési anyaga
tégla
Légkondícionáló
van

Az ingatlanról:

Csendes környék, panorámás kilátás!

Budapest Kelen-völgy részén kínálunk eladásra egy 200 nm-es hasznos alapterületű, jelenleg 4 szobás, jól alakítható, 552 nm-es telken álló családi házat. A lakóház eredetileg 1970-ben egy Kádár-kocka épületként látta meg a napvilágot, 2006-ban az épület a 4 falig vissza lett bontva, majd az alaptól a kúpcserépig teljesen fel lett újítva, így a megerősített beton alapon, tégla falazattal, beton födémekkel, Ytong tetőtéri parapet fallal, fa tetőszerkezettel és cserép héjazással van kivitelezve. A homlokzat egységesen szigetelő rendszerrel ellátott, a nyílászárók, a közműhálózat, a fűtés korszerűsítve lett. A lakóépület alagsorában a tárolási funkción túl, szauna, és kondicionáló tér is ki lett alakítva. A lakótér a földszinten egy nappalit, egy hálószobát, konyhát és két fürdőszobát, a tetőtérben jelenleg egy hálószobát, egy fürdőt és egy nagy egylégterű lakóteret tartalmaz, utóbbi 3 különálló hálószobává alakítható. A teljesen bekerített, utcafrontján 2 elektromos kapuval zárható telken, a szabadon állóan elhelyezett épületen túl, fedett gépkocsi beálló, és jól használható, teraszos kialakítású, dísznövényekkel ellátott kert áll rendelkezésre.

Amennyiben az ajánlat felkeltette az érdeklődését, hívjon, vagy írjon a részletekről tájékoztatom!

Referencia szám: HZ080920


Elhelyezkedés

Budapest, XI. kerület


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6501278


Tatabánya, Komáromi utca

Tatabánya, Komáromi utca

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6501278

Tatabánya, Komáromi utca

Tatabánya, Komáromi utca

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó Budapest, XI. kerületi családi ház 5 szobával rendelkezik (ebből 5 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 29 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 250 m², míg a hozzá tartozó teleké 552 m². További jellemzői: az építés éve 1975, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: udvarban. A családi ház ára 184,9 millió Ft, négyzetméter ára 739 600 Ft, ami a Budapest, XI. kerületi átlaghoz képest 27%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Varga Zoltán. referens a Tatabánya, Komáromi utca irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6501278. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, XI. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.