star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Budapest, XII. kerület, Németvölgy

  • 290 m²

    alapterület
  • 8

    szoba
  • 804 m²

    telek

Vételár:

530 millió Ft

Eladó ház Budapest, XII. kerület, Németvölgy

  • 290 m² alapterület
  • 8 szoba
  • 804 m² telek

  • Eladó ház Budapest, XII. kerület, Németvölgy

  • 290m²


Ár:

530 000 000 Ft

Építés éve
1950
Szobák száma
8
Ingatlan állapota
újszerű
Fűtés
cirkófűtés
Fal építési anyaga
tégla

A beltér:

XII. kedvelt zöldövezeti részén, Németvölgyben, csendes utcában, tökéletes infrastruktúra és kiváló közlekedés mellett, 1933-ban épült, újjáépített, modernizált villa eladó. Az épületben három lakás található. Földszint: Kényelmes előtér, konyha étkezővel 2 egész egy félszoba és nagyméretű fürdőszoba lett kialakítva. A lakáshoz tartozik 38nm-es fűtött szuterén, melyben szauna és zuhanyzó, tárolóhelyiség kapott helyett, amiből akár egy garzon lakás is kialakítható. A szuterénnek önálló kertkapcsolatos kijárata van. A kertből nyíló lépcsőházból megközelíthető tetőtéri lakásokba műanyag nyílászárók építettek be, világosak modernek, szép és igényes fürdőszobákkal. Az amerikai stílusú konyhák beépítettek, gépesítettek. Beosztásuk szerint 2-2 szoba, fürdőszoba és konyha kialakításúak. Az egyik lakás erkélye a nagy előkertre, a másiké a Gellért hegyre, a Várra és a Szabadsághegyre néz. A két lakás összenyitható, így 120m2-es körpanorámás lakásból élvezhetjük a táj szépségeit. A lakások mindegyike kiváló betörésbiztos ajtórendszerrel rendelkezik. A biztonságról az elektronikus védelem központi bekötéssel, és ablakvédelem esztétikus rácsszerkezettel. Cirkófűtés napelemmel kiegészülve biztosítja az alacsony fenntarthatóságot. A telek parkosított, gyönyörű növényekkel, gyümölcsfákkal beültetett. A telken 2 gépkocsi parkolása lett kialakítva, amely bővíthető. A HAH csomópont, a MOM Park sétatávolságra található. Néhány perc alatt elérhető az M1/M7 autópálya. Az ingatlan elhelyezkedése miatt könnyen bérbeadható.


Elhelyezkedés

Budapest, XII. kerület, Németvölgy


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6464441


IBREDINGATLAN- Budai Hegyvidék Iroda

IBREDINGATLAN- Budai Hegyvidék Iroda

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6464441

IBREDINGATLAN- Budai Hegyvidék Iroda

IBREDINGATLAN- Budai Hegyvidék Iroda

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó Budapest, XII. kerület, németvölgyi családi ház 8 szobával rendelkezik (ebből 8 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 13 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 290 m², míg a hozzá tartozó teleké 804 m². További jellemzői: az építés éve 1950, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. A családi ház ára 530 millió Ft, négyzetméter ára 1 827 586 Ft, ami a Budapest, XII. kerületi átlaghoz képest 23%-kal magasabb. Az ingatlant Kovács Ibolya referens az IBREDINGATLAN- Budai Hegyvidék Iroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6464441. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, XII. kerület, Németvölgy ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.