star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Budapest, XII. kerület

  • 532 m²

    alapterület
  • 15

    szoba
  • 770 m²

    telek

Vételár:

800 millió Ft

Eladó ház Budapest, XII. kerület

  • 532 m² alapterület
  • 15 szoba
  • 770 m² telek

  • Eladó ház Budapest, XII. kerület

  • 532m²


Ár:

800 000 000 Ft

Építés éve
1979
Szintek
4
Szobák száma
15
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
cirkófűtés

Az ingatlanról:

A XII. kerület hegyvidéki részén, 4 szintes, 15 szobás, jó állapotú, többfrontos, napos, világos, egyedi megjelenésű ház eladó, mely tervezését a Makovecz Tervező Iroda végezte.

Az ingatlan 770 nm-es telekre épült, előtte és mögötte lehetőség van új parkolókat kialakítani. Hasznos alapterülete 532 nm, több kicsi, közepes, illetve nagyszoba, oktatóterem, bemutatóterem, valamint „várónak” kialakítható központi terek vannak. Minden szinten találhatóak mellékhelyiségek (8 db). Tartozik hozzá még egy hatalmas kertre néző terasz és egy Gellért hegyre panorámás legfelső emeleti erkély.

Az épületben többzónás biztonsági rendszer van, amely az összes érintett nyílászárót, valamint az összes belső teret felügyeli.

Az ingatlan szintenkénti méréssel és biztosítással ellátott villamos hálózattal rendelkezik . Fűtése cirkó és klíma. Az épület hővesztése a speciális formája és vákuumos hőszigetelő üvegei miatt, alacsony.

Csendes környezete ellenére tömegközlekedéssel könnyen megközelíthető .

Az épület külső részén lehetőség van lift beépítésére. Kialakításának és elhelyezkedésének köszönhetően remek lehetőség akár szépészeti központ, egészségközpont, nagykövetség, cégközpont, oktatási központ stb. kialakítására.

A közelben bevásárlóközpont, egészségügyi ellátás, óvoda, iskola, gimnázium stb. megtalálható.

Kérdés esetén keressenek minket bizalommal!

Irodánk ingyenes hiteltanácsadással áll ügyfeleink rendelkezésére.

VEVŐINK RÉSZÉRE A KÖZVETÍTÉS DÍJMENTES.

A hirdetésben szereplő adatok tájékoztató jellegűek.


Elhelyezkedés

Budapest, XII. kerület, Németvölgy


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6617028


+36 70

Ingatlannet kód: NET6617028


Az általad megtekintett eladó Budapest, XII. kerületi (Németvölgy) családi ház 15 szobával rendelkezik (ebből 15 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 15 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 532 m², míg a hozzá tartozó teleké 770 m². További jellemzői: az építés éve 1979, a fűtés típusa cirkófűtés. A családi ház ára 800 millió Ft, négyzetméter ára 1 503 759 Ft, ami a Budapest, XII. kerületi átlaghoz képest 7%-kal magasabb. Az ingatlant Dodici Quartiere Kft. referens a TECNOCASA irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6617028. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, XII. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.