star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Budapest, XIII. kerület

  • 193 m²

    alapterület
  • 5

    szoba
  • 452 m²

    telek

Vételár:

185 millió Ft

Eladó ház Budapest, XIII. kerület

  • 193 m² alapterület
  • 5 szoba
  • 452 m² telek

  • Eladó ház Budapest, XIII. kerület

  • 193m²


Ár:

185 000 000 Ft

Építés éve
1942
Szintek
1
Szobák száma
5
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
udvarban
Fal építési anyaga
tégla
Légkondícionáló
van

Az ingatlanról:

13. ker. Angyalföld kertvárosában eladó egy 452 m2 sík telken lévő, részben alápincézett, megújulő energiaforrással is ellátott, belső kétszintes, 5 szobás, duplakomfortos önálló családi ház fedett autóbeállóval.
A házat a múlt század közepén építették, az évek során több változtatáson ment át, miközben részben megőrizte eredeti formavilágát is.
A 81m2-es földszinti lakótér előszobájába fedett előtető alatt lépünk be. Balra a hangulatos,nagy ablakokkal kertre étkező étkező, mögötte a konyha van. A közlekedőből 2 tágas, nyugatra néző, parkettás szoba, egy felújított, kádas fürdőt, és egy szeparált, kézmosós WC-t nyílik. Szintén a közlekedőből nyílik a szellőző ablakos, száraz, kb. 12 m2-es pince, ami helyet ad a fűtést biztosító gázkazánnak, illetve a háztetőn lévő napelemek inverterének.
A földszinti hallból nyílik a lépcsőfeljáró a tetőtérbe.A bruttó 75, nettó kb. 50 m2-es tetőtéri lakrész felújított, nagyon szép állapotú, ötletes kialakítású. Amerikai konyhás nappaliból, két nyugatra néző hálószobából, zuhanyzós fürdőszoba, WC-ből áll.
Mindkét szinten található klíma, a meleg vízről villanybojler gondoskodik,a háztetőn napelemek sora .A ház déli oldalán hozzáépített 36 m2-es melléképület tárolás, vagy műhely céljára kiváló, de akár lakhatásra is alkalmassá tehető. Bejárata a szeparált hátsó kertrészből van, a bejárat előtt fedett terasz és sütögető található.
A telekre két irányból lehet behajtani, az egyik bejáratnál kb. 30 m2-es fedett beálló került kialakításra, ahol elektromos autó töltésére is van lehetőség.
A közelben mindenféle szolgáltatás és szórakozási lehetőség, iskola, óvoda megtalálható. A ház CSOK-ra alkalmas!
További kérdéssel és megtekintéssel kapcsolatban keressen bizalommal!
Kedves Érdeklődő! További információk és megtekintés miatt elér a +36309004313 telefonon, vagy mailben! Keressen bizalommal!


Elhelyezkedés

Budapest, XIII. kerület


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6608561


+36 30

Ingatlannet kód: NET6608561


Az általad megtekintett eladó Budapest, XIII. kerületi családi ház 5 szobával rendelkezik (ebből 5 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 18 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 193 m², míg a hozzá tartozó teleké 452 m². További jellemzői: az építés éve 1942, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: udvarban. A családi ház ára 185 millió Ft, négyzetméter ára 958 549 Ft, ami a Budapest, XIII. kerületi átlaghoz képest 9%-kal magasabb. Az ingatlant Dr. Fehérváry Olympia referens a Csillaghegy irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6608561. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, XIII. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.