star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Budapest, XIV. kerület

  • 77 m²

    alapterület
  • 2

    szoba
  • 333 m²

    telek

Vételár:

67,9 millió Ft

Eladó ház Budapest, XIV. kerület

  • 77 m² alapterület
  • 2 szoba
  • 333 m² telek

  • Eladó ház Budapest, XIV. kerület

  • 77m²


Ár:

67 900 000 Ft

Építés éve
1975
Szintek
1
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
felújítandó
Fűtés
gáz (egyedi)
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

Zugló szívében kínálok megvételre egy ikerház jellegű családiházat.Az ingatlan 1975-ben épült beton alapon téglából,tetejét cseréppel fedték be. A tetőtér beépíthető, vagy akár emelet is húzható rá.Állapotát tekintve foglalkozást igényel, de remek alapot nyújt egy saját igény szerint elgondolt álom otthonnak mely Budapest egyik frekventált részén helyezkedik el.Kialakítása 2 szoba , konyha, kamra, fürdőszoba, toalett. Ezen kívül van egy 15 nm alapterületű terasz amely könnyűszerkezetes megoldással be lett építve így szobaként funkcionál jelen pillanatban, ezen kívül van egy szuterén helység amiből akár boros pince is kialakítható.Az épület sarok telken fekszik és teljesen le van szeparálva az iker szomszédjától.A ház melegét és melegvíz ellátását FÉG gázkazán biztosítja.A nyílászárók ajtók ablakok egyaránt fából vannak..A szobák parketta borítással rendelkeznek, a többi helységben kő burkolat van.Az ingatlan remek helyen van közlekedés szempontjából, a közelben bevásárlási lehetőség , orvosi ellátás, iskola, óvoda, bölcsőde, busz és villamos .Amennyiben szeretné megtekinteni az ingatlant keressen bizalommal és nézzük meg együtt.Teljeskörű ügyintézéssel segítem minden kedves ügyfelem adás-vételét!


Elhelyezkedés

Budapest, XIV. kerület, Öv utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6640715


+36 70

Ingatlannet kód: NET6640715


Az általad megtekintett eladó Budapest, XIV. kerületi (Öv utca) családi ház 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 11 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 77 m², míg a hozzá tartozó teleké 333 m². További jellemzői: az építés éve 1975, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa gáz (egyedi). A családi ház ára 67,9 millió Ft, négyzetméter ára 881 818 Ft, ami a Budapest, XIV. kerületi átlaghoz képest 4%-kal magasabb. Az ingatlant Császi Norbert referens a Béke tér irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6640715. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, XIV. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.