star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Budapest, XIX. kerület

  • 190 m²

    alapterület
  • 6

    szoba
  • 580 m²

    telek

Vételár:

129 millió Ft

Eladó ház Budapest, XIX. kerület

  • 190 m² alapterület
  • 6 szoba
  • 580 m² telek

  • Eladó ház Budapest, XIX. kerület

  • 190m²


Ár:

129 000 000 Ft

Építés éve
1973
Szobák száma
6
Ingatlan állapota
felújítandó
Fűtés
cirkófűtés
Fal építési anyaga
tégla

A beltér:

Megvételre kínálok a XIX. kerületben, Kispesten egy 190 nm-es családi házat, amely többféle módon hasznosítható, ugyanis központi helyen helyezkedik el. Ideális lehet rendelőnek, vagy irodának is az elosztása miatt.

Az udvar tágas, a telek 580 nm-es nagyságú, a kocsibeálló 2 autó számára lett kiépítve, de akár több autó is be tud állni az udvarba ami motoros kapuval van szerelve.

Az ingatlan 2 szintes, 6 szobával rendelkezik egy 15 nm-es terasszal és egy pincével. A ház 2 generáció számára is megfelelő, ugyanis 2 konyhával rendelkezik, 3 fürdőszobával és a felső szinten külön bejárattal.

2015-ben teljeskörűen fel lett újítva az egész ház ami 1972-ben épült. A felújÍtás keretében az egész ház új arculatot kapott.

Az új tetőre 6 kw-os napelem került és grafitos szigeteléssel látták el a házat. Az összes villany, víz, és gáz vezetéket cserélték.

Az ablakokat 3 rétegű fa ablakra cserélték le, a fűtést pedig kondenzációs gázkanzánra váltották.

A ház számos extrával rendelkezik, elektromos redőnnyel, központi porszívóval, riasztóval, klimatizált is az ingatlan.

A telek 65 %-os beépíthetősége miatt remek lehetőség vállalkozóknak társásház építésre is.

Az ingatlan remek lokációval rendelkezik, közelben üzletek, piac, iskola, óvoda, orvosi rendelő a tömegközlekedés is számos lehetőséget nyújt.


Elhelyezkedés

Budapest, XIX. kerület


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6552721


Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó Budapest, XIX. kerületi családi ház 6 szobával rendelkezik (ebből 6 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 21 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 190 m², míg a hozzá tartozó teleké 580 m². További jellemzői: az építés éve 1973, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. A családi ház ára 129 millió Ft, négyzetméter ára 678 947 Ft, ami a Budapest, XIX. kerületi átlaghoz képest 0%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Nádi Csaba referens a Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6552721. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, XIX. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.