star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Budapest, XIX. kerület

  • 115 m²

    alapterület
  • 5

    szoba
  • 434 m²

    telek

Vételár:

78,8 millió Ft

Eladó ház Budapest, XIX. kerület

  • 115 m² alapterület
  • 5 szoba
  • 434 m² telek

  • Eladó ház Budapest, XIX. kerület

  • 115m²


Ár:

78 800 000 Ft

Építés éve
1980
Szintek
1
Szobák száma
5
Ingatlan állapota
átlagos
Fűtés
cirkófűtés
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

Eladásra kínálunk Budapesten a Szent-Lőrinc lakótelepen egy KÉTGENERÁCIÓS önálló családi házat 434 m2-es telken!

Az épület két szintes, téglából épült, minden szempontból teljesen önálló. Helyiségeket tekintve kialakításra került a földszinten: egy szoba, nappali, konyha, kamra, közlekedő, fürdő külön WC-vel és két fedett terasz; emeleten: kettő darab szoba + egy hálófülke, nappali, konyha, közlekedő, fürdő WC-vel és két erkély.
Az épület teljes területe alatt nagy méretű pince helyezkedik el!
A ház fűtűsére jelenleg egy vegyes tüzelésű kazán áll rendelkezésre.
A telek 434 m2, körbekerített, rendezetten kerül átadásra. Parkolásra egyállásos önálló garázs épült.

Ha felkeltettem érdeklődését és szeretné megnézni, NE TÉTOVÁZZON, HÍVJON AZONNAL! Hétvégén is várom megtisztelő hívását!


Elhelyezkedés

Budapest, XIX. kerület, Tülök utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6600607


Az általad megtekintett eladó Budapest, XIX. kerületi (Tülök utca) családi ház 5 szobával rendelkezik (ebből 5 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 20 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 115 m², míg a hozzá tartozó teleké 434 m². További jellemzői: az építés éve 1980, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. A családi ház ára 78,8 millió Ft, négyzetméter ára 685 217 Ft, ami a Budapest, XIX. kerületi átlaghoz képest 0%-kal magasabb. Az ingatlant Tösmagi Eszter Mária referens az Istenhegyi út irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6600607. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, XIX. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.