star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Budapest, XIX. kerület

  • 127 m²

    alapterület
  • 5

    szoba
  • 379 m²

    telek

Vételár:

79,7 millió Ft

Eladó ház Budapest, XIX. kerület

  • 127 m² alapterület
  • 5 szoba
  • 379 m² telek

  • Eladó ház Budapest, XIX. kerület

  • 127m²


Ár:

79 700 000 Ft

Építés éve
1972
Szintek
2
Szobák száma
5
Fűtés
gáz (egyedi)

Az ingatlanról:

Kispest Óvárosában, egy minimális forgalmú kis zsákutcában kínálom megvételre ezt a nagyon jó állapotú, 120 nm Hasznos (nettó 127 nm) alapterületű családi házat. A 379 nm-es telek nagyobb hányadát a lakóépület mögötti kert foglalja el. A ház utcafrontra és telekhatárra épült. A délnyugati fala érintkezik a szomszéd telken lévő épület falával, ami energetikailag nagyon kedvező körülmény.

A dupla komfortos ház alaprajzi adottságai nagyon kedvezőek, mindegyik hálószoba külön bejáratú, ami lehetőséget nyújt több generáció egymás mellett élésére is. Megoldható az elkülönülés, ugyanakkor a méretes nappali-étkezőben kényelmesen összegyűlhet egy nagyobb család is.

Az ingatlan tehermentes, hitelezhető. A Csok Plusz akár 3 gyermekre is igénybe vehető, és a hozzá kapcsolódó, 4 %-os mértékű vagyonszerzési illetéket sem kell megfizetni.

A 70-es években téglából épített ház statikailag és szerkezetileg is nagyon jó állapotban van. A jelenlegi tulajdonosai 2018 és 2020 közötti időszakban több – részben műszaki, részben esztétikai – felújítást végeztek el:
- Az utcafront felőli nyeregtetőt szigetelték, az azt fedő, jó állapotú égetett agyag cserepeket pedig „átrakták”. A tetőnek ezt a részét belülről lambériával burkolták. A több mint 30 nm-es nappali-étkező fölötti gerendázat egy részét szabadon hagyták. Ennek – és a felső szintre vezető fa lépcsőnek, illetve a fenti közlekedőnek – köszönhetően egy nagyon hangulatos tér áll rendelkezésre.
- A fűtési rendszer csöveit rézre cserélték, és több új radiátort is használatba vettek.
- Műszakilag és esztétikailag teljes körűen felújították (beleértve a vezetékeket is) a nappali-étkező melletti konyhát, és a földszinti (kádas) fürdőszobát, valamint a különálló Wc-t. A fürdőszobában rendelkezésre áll egy épített tusoló fülke is.
- A konyhába modern bútorokat építettek be, új gépeket (mosogatógép, gáztűzhely elektromos sütővel) helyeztek üzembe.
- Az összes szobát szalagparkettával, a vizes helyiségeket pedig járólapokkal, illetve csempékkel burkolták.
- A külső falak meghatározó hányadát 10 cm vastag dryvit szigeteléssel látták el.
- Az utca felőli bejáratot, és mindkét teraszt térkövekkel burkolták.
- A külső nyílászárókat szükség szerint felújították, így azok tökéletesen ellátják a feladatukat.
- A hátsó épületrészben műanyag tokozású ajtó biztosítja az ott lévő teraszra a kijutást.

Az épület utcafront felőli része kétszintes. Itt rendelkezésre áll:
- a földszinten egy előszoba (innen lehet eljutni a hátsó részbe is), egy hatalmas nappali-étkező (közel 32 nm), konyha (8 nm), hálószoba (12 nm) és éléskamra;
- a felső szinten (tetőtérben) az ott lévő közlekedőről külön-külön nyíló 2 hálószoba (közel 15 ill. 16 nm), a zuhanytálcás kis fürdőszoba Wc-vel, illetve egy kis tároló.

A hátsó épületrészben lévő helyiségek: előszoba (közös az első épületrésszel), fürdőszoba káddal és épített tusolóval (közel 5,5 nm), külön nyíló Wc egy kis kézmosóval, nagy méretű (9 nm) konyha, és egy szintén nagy méretű (közel 15 nm) szoba, ahonnan az épület mögötti teraszra lehet kijutni.

A fűtést gáz cirkó biztosítja radiátoros hőleadókkal. A használati meleg vizet villanybojler szolgáltatja.
A gázért (fűtés és főzés) a legutóbbi elszámolási időszakban átlag havi 19 ezer Ft-ot kellett fizetni. Az áramfogyasztás havi díja 8 ezer Ft körül van. Az első és a hátsó házrész elektromos rendszerei két különálló villanyórára csatlakoznak. A kerti vízcsapon realizált fogyasztást külön vízóra méri.

Az ingatlan a Nagykőrösi úttól kb. 100 méterre található. A forgalom zaját a közöttük lévő épületek és a zajvédő fal gyakorlatilag kiszűri. Ennek köszönhetően úgy a kert, mint a lakás is csendes, tökéletesen alkalmas a pihenéshez, munka utáni regenerálódáshoz. Parkolni az utcán lehet, ingyenesen.

A közelben óvodák, iskolák, és kisebb üzletek találhatóak. Egy 300 méter sugarú körön belül több autóbusz megállója található (54, 55, 68, 194, 99). Ezekkel rövid időn belül el lehet jutni ismert közlekedési csomópontokhoz, illetve bevásárlóközpontokhoz, mint pl. Shopmark, Köki, soroksári üzletközpont, Blaha Lujza tér, stb.).

Kedves Érdeklődő! Amennyiben a fentiek felkeltették az érdeklődését, és szeretné megtekinteni ezt az ingatlant, kérem, egyeztessen velem egy időpontot. Hétvégeken is készséggel fogadom a hívását.

A környékről:

Csendes kertvárosi környezet. A zsákutcának köszönhetően minimális gépkocsi forgalom.


Helyiségek

Wc
nincs megadva
Terasz
nincs megadva
Konyha
nincs megadva
Kamra
nincs megadva
Fürdőszoba
nincs megadva
étkező
nincs megadva

Elhelyezkedés

Budapest, XIX. kerület, Batthyány utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6627545


Balla Ingatlan - XIX., XX. és XXIII. kerület

Balla Ingatlan - XIX., XX. és XXIII. kerület

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó Budapest, XIX. kerületi (Batthyány utca) családi ház 5 szobával rendelkezik (ebből 5 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 28 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 127 m², míg a hozzá tartozó teleké 379 m². További jellemzői: az építés éve 1972, a fűtés típusa gáz (egyedi). A családi ház ára 79,7 millió Ft, négyzetméter ára 627 559 Ft, ami a Budapest, XIX. kerületi átlaghoz képest 7%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Major Ernő referens a Balla Ingatlan - XIX., XX. és XXIII. kerület irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6627545. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, XIX. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.