star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Budapest, XIX. kerület

  • 65 m²

    alapterület
  • 2

    szoba
  • 273 m²

    telek

Vételár:

41,9 millió Ft

Eladó ház Budapest, XIX. kerület

  • 65 m² alapterület
  • 2 szoba
  • 273 m² telek

  • Eladó ház Budapest, XIX. kerület

  • 65m²


Ár:

41 900 000 Ft

Építés éve
1960
Szintek
1
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
cirkófűtés

Az ingatlanról:

KISPESTEN ELADÓ EGY JÓ ÁLLAPOTÚ, KÜLÖN BEJÁRATÚ 65 NM-ES HÁZRÉSZ, 273 NM-ES TELEKKEL!

A lakás 65 nm alapterületű, 2 szobával, konyhával és terasszal rendelkezik, így kiváló elrendezésének köszönhetően praktikus és komfortos életteret biztosít. Az otthon minden helyiségében árad a napfény, így kellemes és meghitt légkört teremtve.

Néhány évvel ezelőtt a lakás teljes felújításon esett át, így az új tulajdonosnak semmilyen további teendője nincs. Az ablakok műanyag nyílászáróra lettek kicserélve, továbbá kombicirkó biztosítja a fűtést és a melegvízellátást.

Az ingatlanhoz tartozik egy tároló is és az autóbeállási lehetőség is kialakítható. Az udvar pedig rendkívül rendezett és gondozott, számos zöldfelülettel, ahol pihenhet és élvezheti a friss levegőt.

A két külön bejáratú lakás saját mérőórákkal is rendelkeznek.

Az ingatlan per és tehermentes!

Vevőink számára a közvetítés díjtalan!

Eladó ingatlanát díjmentesen felbecsüljük!


Elhelyezkedés

Budapest, XIX. kerület, Kispest


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6638320


Az általad megtekintett eladó Budapest, XIX. kerületi (Kispest) házrész 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A házrészről 14 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 65 m², míg a hozzá tartozó teleké 273 m². További jellemzői: az építés éve 1960, a fűtés típusa cirkófűtés. A házrész ára 41,9 millió Ft, négyzetméter ára 644 615 Ft, ami a Budapest, XIX. kerületi átlaghoz képest 0%-kal magasabb. Az ingatlant Diciannove Kft. referens a MPD Hungary Kft. irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6638320. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, XIX. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.