star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Budapest, XIX. kerület

  • 180 m²

    alapterület
  • 6

    szoba
  • 360 m²

    telek

Vételár:

92,9 millió Ft

Eladó ház Budapest, XIX. kerület

  • 180 m² alapterület
  • 6 szoba
  • 360 m² telek

  • Eladó ház Budapest, XIX. kerület

  • 180m²


Ár:

92 900 000 Ft

Szobák száma
6
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
konvektor
Parkolás
1 garázs
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

KISPESTEN, AZ ADY ENDRE UTCA EGYI KERESZEZŐDÉSÉBEN, 3 GENERÁCIÓS CSALÁDI HÁZ, ELADÓ!!!!!

Ez az egykori Kohn üzletház. A tető szerkezett egy éve lett kicserélve!!. Az egyes lakrészekhez külön merő órák tartoznak.
A 350 nm-es fás kertben fúrt kút található. Az alsó szinten egy 40 nm-es 1-szobas külön bejáratú lakás és egy 50 nm-es 2-szobas lakás/üzlethelyiség - nagy ablakokkal - található.
Az emeleten a 90 nm-es 2-szobas lakás 42 nm-es nappalija könnyen osztható. Az ingatlanban 2 fürdőszoba, 1 zuhanyozó, 3 konyha es 5 WC van. 3-fazisu arám kialakításra került. Fás kandalló vagy kályha beszerezhető az erre külön épített keményre.
Erkély és terasz van. A szuterén 62 nm-es es 220 cm belmagasságú. Műhelynek garázsnak is alkalmas. Az ingatlan az elhelyezkedése és helységei miatt kiváló a lehetőség ,akár albérletek kiadására vagy panzió,hotel mükődésére alkalmas!!!!!!
Hivjon bizalommal,akár hétvégén is elérhető vagyok!!! ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 366489


Elhelyezkedés

Budapest, XIX. kerület, Ady Endre út


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6643781


Az általad megtekintett eladó Budapest, XIX. kerületi (Ady Endre út) családi ház 6 szobával rendelkezik (ebből 6 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 20 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 180 m², míg a hozzá tartozó teleké 360 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa konvektor. Parkolási lehetőség: 1 garázs. A családi ház ára 92,9 millió Ft, négyzetméter ára 516 111 Ft, ami a Budapest, XIX. kerületi átlaghoz képest 24%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Tüskés Géza referens a GDN Ingatlanhálózat irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6643781. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, XIX. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.