star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Budapest, XV. kerület

  • 180 m²

    alapterület
  • 5

    szoba
  • 395 m²

    telek

Vételár:

91,9 millió Ft

Eladó ház Budapest, XV. kerület

  • 180 m² alapterület
  • 5 szoba
  • 395 m² telek

  • Eladó ház Budapest, XV. kerület

  • 180m²


Ár:

91 900 000 Ft

Szintek
2
Szobák száma
5
Fűtés
gáz (egyedi)

Az ingatlanról:

Pestújhelyen – csendes, nyugalmas, családi házas környezetben kínálok eladásra egy 395 nm-es telken elhelyezkedő, kétgenerációs, két külön bejáratú lakásból álló 180 nm-es alapterületű, teraszos, klímás, tehermentes családi házat.

Ez a sok lehetőséget magába rejtő ingatlan remek lakókörnyezetben található, szintenként önálló mérőórákkal ellátott, közel a busz- és villamosmegállóhoz, igazán megérdemli, hogy felfedezzék.

Az alsó szinten 3 különnyíló szoba, gardróbszoba, konyha (20 nm-es teraszkapcsolattal), kamra, fürdőszoba (káddal, zuhanyzóval és Wc-vel) és külön Wc.

A felső szinten tágas, világos amerikai konyhás nappali, szoba (tárolási lehetőséggel), fürdőszoba (sarokkáddal, zuhanyzóval és Wc-vel és külön Wc várja a lakókat.

A frissen festett kétszintes téglaépítésű családi ház baloldalon telekhatárra épült, utcafronti elhelyezkedésű, a tető beton cserépfedéssel rendelkezik. Minden nyílászáró műanyag, redőnnyel szerelve. A fűtésről és a melegvíz-ellátásról szintenként gázkazán gondoskodik. Az udvarba gépkocsival be lehet állni, az utcán pedig ingyenes parkolási lehetőség áll rendelkezésre.

A telek hátsó részén elhelyezkedik egy 30 nm-es felújításra szoruló téglából épült épület, amelyet szükség esetén le lehet bontani.

Az ingatlan kiválóan megközelíthető, a 69-es villamos mindössze pár perc sétával elérhető. A szomszédok barátságosak, a környezet rendezett és biztonságos, kellemes látványt nyújtva az arra járóknak.

Ez a helyszín tökéletes választás nagycsaládosoknak, otthondolgozóknak és több generációnak is, akik zavartalanul élhetnek együtt.

Ne hagyja ki ezt a lehetőséget, tekintse meg személyesen ezt a kiváló elhelyezkedésű, tágas, világos terekkel rendelkező, azonnal birtokba vehető ingatlant!

Hívjon bátran, és érdeklődjön a további részletekért!

A környékről:

Csendes, biztonságos családi házas környezet.


Helyiségek

Wc
nincs megadva
Terasz
nincs megadva
Konyha
nincs megadva
Kamra
nincs megadva
Gardrób
nincs megadva
Fürdőszoba
nincs megadva

Elhelyezkedés

Budapest, XV. kerület, Pestújhelyen


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6596370


Balla Ingatlan - XV. kerület

Balla Ingatlan - XV. kerület

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6596370

Balla Ingatlan - XV. kerület

Balla Ingatlan - XV. kerület

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó Budapest, XV. kerületi (Pestújhelyen) családi ház 5 szobával rendelkezik (ebből 5 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 22 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 180 m², míg a hozzá tartozó teleké 395 m². További jellemzői: a fűtés típusa gáz (egyedi). A családi ház ára 91,9 millió Ft, négyzetméter ára 510 556 Ft, ami a Budapest, XV. kerületi átlaghoz képest 20%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Dávid Ildikó referens a Balla Ingatlan - XV. kerület irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6596370. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, XV. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.