star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Budapest, XVI. kerület

  • 272 m²

    alapterület
  • 9

    szoba
  • 563 m²

    telek

Vételár:

260 millió Ft

Eladó ház Budapest, XVI. kerület

  • 272 m² alapterület
  • 9 szoba
  • 563 m² telek

  • Eladó ház Budapest, XVI. kerület

  • 272m²


Ár:

260 000 000 Ft

Építés éve
1990
Szintek
2
Szobák száma
9
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
parkolóház
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

A XVI. kerület kedvelt sashalmi részén eladó egy igényesen megépített, szerkezetileg tökéletes ikerház mindkét fele, így a teljes ikerház megvásárolható.A csendes, kertvárosi környezetben fekvő ikerház:- egyik fele 55 nm-es nappali-konyha-étkezővel, az emeleten 3 hálószobával, mind a két szinten egy-egy fürdőszobával, a szuterénben egy külön kis lakással rendelkezik, ahonnan egy 12 nm-es hangulatos nyitott terasz nyílik.A teraszról a 231,5 nm-es kertbe tudunk egy lépcsőn keresztül kisétálni.A ház D-NY-i tájolásának köszönhetően minden helység szép fényviszonynak örvend, ez nagy előnyére válik a szuterénben kialakításra került kis lakásnak is, amely az üvegportálos teraszajtaján bőségesen enged be fényt.- a ház másik fele 53 nm-es nappali-konyha-étkezővel, az emeleten 3 hálószobával, mind a két szinten egy-egy fürdőszobával rendelkezik.A szuterénban ennél a házfélnél az otthonosságot segítő kiegészítő funkciók kaptak helyet, úgy mint pl. a szauna, zuhanyzó, tároló helységek.Az étkezőből a 20 nm-es fedett teraszra érkezünk, ahonnan a 331,5 nm-es kertbe tudunk kilépni.Az egész ház így összesen 563 nm kerttel rendelkezik, aminek a fent említett területi megosztására vonatkozóan ügyvédi használati megállapodás készült.A ház földszintjén lévő burkolatok éreztetik azt a kivitelezési minőséget, amilyen gondossággal a ház is megépült,hiszen az építőiparban tevékenykedő szülők az iker fiaiknak építették ezt az ikerházat.Az igényességüket mutatják a rézlemezes fugázású gránit járólapok, vagy akár az egy márványlapból kialakított lépcsőfokok is.Az 1990-ben kiválóan megépített ház napjainkban egy kis felfrissítést kíván, amivel máris magában hordozza az egyéni igények kialakításának lehetőségét is.A ház sétatávolságra fekszik több iskolához, közlekedési útvonalakhoz, s egyben Sashalom központjához is.Olyan vevőket keresünk, akik értékelik a nyugalmat, a csendet, ugyanakkor fontos a város közelsége, könnyű elérhetősége.Akik olyan családi fészket keresnek, ahol - akár most is vagy a későbbiekben is - szeretnék gyermeküket vagy idősebb hozzátartozóikat magukhoz közel tudni.Vagy olyan vállalkozó kedvű családokat, akik üzleti tevékenységet szeretnének az otthonukban működtetni.További információkért, megtekintési szándékkal várom megtisztelő hívását.


Elhelyezkedés

Budapest, XVI. kerület


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6509436


Nagy Lajos király útja

Nagy Lajos király útja

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6509436

Nagy Lajos király útja

Nagy Lajos király útja

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó Budapest, XVI. kerületi ikerház 9 szobával rendelkezik (ebből 9 egész szoba és 0 félszoba). Az ikerházról 31 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 272 m², míg a hozzá tartozó teleké 563 m². További jellemzői: az építés éve 1990, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: parkolóház. Az ikerház ára 260 millió Ft, négyzetméter ára 955 882 Ft, ami a Budapest, XVI. kerületi átlaghoz képest 5%-kal magasabb. Az ingatlant Berecz Zsuzsanna referens a Nagy Lajos király útja irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6509436. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, XVI. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.