star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Budapest, XVI. kerület

  • 95 m²

    alapterület
  • 5

    szoba
  • 473 m²

    telek

Vételár:

119,99 millió Ft

Eladó ház Budapest, XVI. kerület

  • 95 m² alapterület
  • 5 szoba
  • 473 m² telek

  • Eladó ház Budapest, XVI. kerület

  • 95m²


Ár:

119 990 000 Ft

Építés éve
2022
Szintek
1
Szobák száma
5
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
udvarban
Fal építési anyaga
tégla
Légkondícionáló
van

CSOK 10+15 feltételeknek megfelel

Az ingatlanról:

Eladó Budapest XVI. kerület, Mátyásföld kertvárosi kerületrészében, széles csendes utcában, jó közlekedés mellett, 473 nm-es telken, 2023-ban teljesen felújított, DK-i tájolású, belső kétszintes, 95 nm-es, 5 szobás, DUPLAKOMFORTOS, KLÍMÁS, IKERHÁZ, 13.5 nm-es terasszal, autóbeállóval, saját használatú kerttel, alacsony rezsivel!1077 nm-es portára az eredeti felépítmény az 1970-es években épült, beton alapra, tégla szerkezettel, beton födémmel. A ház az utcafronttól 6 méteres előkert hagyásával épült. A bal oldali telekhatár 2,8 méter, a jobb oldali 6 méter. 2023-ban a meglévő felépítmény teljeskörű átalakításával és bővítésével egy két lakásból álló ikerház került kialakításra. Az épület homlokzata 15 cm külső grafitos EPS hőszigetelést kapott. A lakások egymás mellett helyezkednek el, külön-bejárattal és saját használatú telekrészekkel rendelkeznek. Az eladó jobb oldaldali ingatlan belső két szintes és lakótere 95 nm-es, terasza 13,5 nm. A tulajdonos ügyelt arra, hogy a kivitelezés minősége magas igényszintű legyen úgy, hogy közben minőségi anyagokat használt fel. A végeredmény egy egységes, harmonikus ingatlan lett, ami megfelel a jelen kor műszaki és esztétikai elvárásainak is.Műszaki paraméterek:- A külső homlokzat 15 cm külső grafitos EPS hőszigetelést kapott. - A födém és a tetőszerkezet 30 cm szigetelést kapott.- Több ponton záródó biztonsági ajtó került beépítésre.- A szobák aljzata laminált parkettával fedettek, a vizes helységek minőségi kerámia lappal burkoltak.- 3 rétegű, prémium minőségű műanyag nyílászárók kerültek beépítésre. A nappali ablaka elektromos zsaluziával, minden más helyiség, elektromos alumínium redőnnyel szerelt.- A beltéri ajtók, egységes, stílusos dekorfóliás szerkezetek.- A felépítmény fűtését és a használati meleg víz-ellátását gáz üzemű, kombi cirkó biztosítja. A földszinten padlófűtés üzemel, az emeleti hőleadók lapradiátorok, a fürdőben törölköző szárítós radiátor és páraelszívó növeli a komfortérzetet.- A nappaliban és minden emeleti szobában hűtő-fűtő klíma található.- A biztonságról kiépített riasztó rendszer gondoskodik. A nappaliból tolóajtón keresztül léphetünk ki a 13,5 nm-es teraszra, mely tökéletes helyszíne lehet a családi rendezvényeknek. Tekintse meg és tegyen rá ajánlatot!

119990000 Ft


Elhelyezkedés

Budapest, XVI. kerület


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6603653


+36 20

Ingatlannet kód: NET6603653


Az általad megtekintett eladó Budapest, XVI. kerületi ikerház 5 szobával rendelkezik (ebből 5 egész szoba és 0 félszoba). Az ikerházról 28 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 95 m², míg a hozzá tartozó teleké 473 m². További jellemzői: az építés éve 2022, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: udvarban. Az ikerház ára 119,99 millió Ft, négyzetméter ára 1 263 053 Ft, ami a Budapest, XVI. kerületi átlaghoz képest 28%-kal magasabb. Az ingatlant Cseh Klaudia referens a Csillaghegy irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6603653. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, XVI. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.