star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Budapest, XVI. kerület

  • 60 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 384 m²

    telek

Vételár:

55 millió Ft

Eladó ház Budapest, XVI. kerület

  • 60 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 384 m² telek

  • Eladó ház Budapest, XVI. kerület

  • 60m²


Ár:

55 000 000 Ft

Építés éve
1940
Szintek
1
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
parkoló

Az ingatlanról:

Köszönjük, hogy érdeklődsz az ingatlanunk iránt Rákosszentmihályon, ami Zugló szomszédságában található! Ez egy igazi gyöngyszem a XVI. kerületben, és most lehetőséged van megszerezni ezt az esztétikailag és műszakilag felújított, hangulatos, szigetelt ikerházat, 384M2-es telken.

A HÁZ JELLEMZŐI:

A 1940-ben épült fafödémes, cseréptetős, szigetelt ikerház, 2023-ban esett át egy átfogó felújításon, beleértve az esztétikai és gépészeti elemeket is. A gáz bevezetése folyamatban, villanyvezetékek újak. A 60M2-es otthon műanyag thermo üveges nyílászárókkal rendelkezik, és a homlokzati szigetelés 5 cm vastag. Az elrendezés rugalmas és a tetőtér beépíthető, így lehetőséged van a saját igényeidnek megfelelően alakítani. A jelenlegi tető felújítandó állapotú.

ELRENDEZÉS:

Az elrendezés magában foglal 2 szobát, egy amerikai konyhás nappalit, egy fürdőszobát mellékhelyiséggel, kamrát és egy garázst.

PARKOLÁS:

A parkolási lehetőség egy autó számára a garázsban biztosított.

KÖZLEKEDÉS:

A közelben pár perc sétára a következő tömegközlekedési lehetősége elérhetőek:

144 busz, 244 busz, 277 busz, 931 busz

FINANSZÍROZÁS:

Az ingatlan hitelre is megvásárolható. Bankfüggetlen tanácsadóink, az ország összes pénzintézete közül gyorsan és gördülékenyen találja meg az Önnek legmegfelelőbb konstrukciót, egyedi kedvezményekkel. A hitel közvetítés díjmentes.

IRÁNYÁR: 55 M FT

VEVŐINK RÉSZÉRE A KÖZVETÍTÉS DÍJTALAN !!

A hirdetésben szereplő adatok tájékoztató jellegűek.

Várjuk hívását munkanapokon 09:00-19:00 óra között.

Amennyiben eladná saját ingatlanát, kifejezetten a kerületre szakosodott irodánktól, INGYENES ÉRTÉKBECSLÉST kérhet.


Elhelyezkedés

Budapest, XVI. kerület, Rákosszentmihály


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 1

Ingatlannet kód: NET6612734


Szentmihályi Házak Ingatlan Kft.

Szentmihályi Házak Ingatlan Kft.

Ingatlanreferens további ingatlanjai

+36 1

Ingatlannet kód: NET6612734

Szentmihályi Házak Ingatlan Kft.

Szentmihályi Házak Ingatlan Kft.

Ingatlanreferens további ingatlanjai

Az általad megtekintett eladó Budapest, XVI. kerületi (Rákosszentmihály) ikerház 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). Az ikerházról 10 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 60 m², míg a hozzá tartozó teleké 384 m². További jellemzői: az építés éve 1940, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: parkoló. Az ikerház ára 55 millió Ft, négyzetméter ára 916 667 Ft, ami a Budapest, XVI. kerületi átlaghoz képest 1%-kal magasabb. Az ingatlant Szentmihályi Házak Ingatlan Kft. referens a TECNOCASA irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6612734. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, XVI. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.