star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Budapest, XVI. kerület

  • 302 m²

    alapterület
  • 6

    szoba
  • 780 m²

    telek

Vételár:

264,9 millió Ft

Eladó ház Budapest, XVI. kerület

  • 302 m² alapterület
  • 6 szoba
  • 780 m² telek

  • Eladó ház Budapest, XVI. kerület

  • 302m²


Ár:

264 900 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
1997
Szintek
1
Szobák száma
6 (5 + 1)
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
gáz (központi)
Parkolás
parkoló

Az ingatlanról:

Varázslatos Családi Ház Rákosszentmihályon - Igényes Felújítással és Olasz Eleganciával!

Az Ön álmai otthona várja a XVI. kerület csendes mellékutcájában, Rákosszentmihályon! Eladó egy 2021-ben igényesen felújított, körbejárható családi ház, mely magában foglal minden kényelmet és luxust.

Környék:

Az ingatlan a XVI. kerület családi házas övezetében található, kiváló tömegközlekedési lehetőségekkel és közeli bevásárlási lehetőségekkel. Csendes utcájában a nyugalom és a kényelem otthonra lel.

Az Épület Jellemzői:

Az 1997-ben épült, szerkezetileg masszív családi ház 2021-ben teljes körű felújításon esett át, hogy a mai modern életstílushoz igazodjon. A nyílászárók műanyagok, hőszigetelt üveggel ellátottak, a villanyvezetékek újra lettek húzva. A tető Bramac cseréppel van fedve, és szigetelt. A fűtést modern gázkazán biztosítja, klíma berendezések gondoskodnak a megfelelő hőmérsékletről. Az ingatlan riasztó rendszerrel és kamerával felszerelt, így a biztonság sem marad el.

Az Ingatlan Jellemzői:

A tágas házban található egy előszoba, nagy amerikai konyhás nappali, 5+1 szoba, közlekedő, 2 külön mellékhelyiség, és duplakomfort. Az amerikai konyhás nappaliból pedig egy 50 m2-es terasz nyílik, mely egyedi élményt nyújt. A telek automata öntözőrendszerrel van ellátva, így a kert mindig gyönyörű zöld marad.

Parkolás:

A garázsban kényelmesen elfér két autó, így a parkolás mindig gondtalan.

Közlekedés:

A közelben pár perc sétára közlekedik a 31es, 92-es, 92A-s, 130-as, 131es, 144es, 231-es busz,

Finanszírozás:

Hitel igénylés esetén irodánk ingyenes tanácsadással áll rendelkezésére, hogy segítsen az álmai otthona finanszírozásában.

Irányár: 264,9 M Ft

Vevőink részére a közvetítés díjtalan!

A hirdetésben szereplő adatok tájékoztatás jellegűek.


Elhelyezkedés

Budapest, XVI. kerület, Rákosszentmihály


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 1

Ingatlannet kód: NET6612781


Szentmihályi Házak Ingatlan Kft.

Szentmihályi Házak Ingatlan Kft.

Ingatlanreferens további ingatlanjai

+36 1

Ingatlannet kód: NET6612781

Szentmihályi Házak Ingatlan Kft.

Szentmihályi Házak Ingatlan Kft.

Ingatlanreferens további ingatlanjai

Az általad megtekintett eladó Budapest, XVI. kerületi (Rákosszentmihály) családi ház 6 szobával rendelkezik (ebből 5 egész szoba és 1 félszoba). A családi házról 27 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 302 m², míg a hozzá tartozó teleké 780 m². További jellemzői: az építés éve 1997, a fűtés típusa gáz (központi). Parkolási lehetőség: parkoló. A családi ház ára 264,9 millió Ft, négyzetméter ára 877 152 Ft, ami a Budapest, XVI. kerületi átlaghoz képest 9%-kal magasabb. Az ingatlant Szentmihályi Házak Ingatlan Kft. referens a TECNOCASA irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6612781. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, XVI. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.