star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Budapest, XVI. kerület

  • 281 m²

    alapterület
  • 6

    szoba
  • 1 083 m²

    telek

Vételár:

185 millió Ft

Eladó ház Budapest, XVI. kerület

  • 281 m² alapterület
  • 6 szoba
  • 1 083 m² telek

  • Eladó ház Budapest, XVI. kerület

  • 281m²


Ár:

185 000 000 Ft

Építés éve
1970
Szintek
1
Szobák száma
6
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
gáz (egyedi)
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

Kivételes ajánlat - 5 év INGYEN REZSI ÁTVÁLLALÁSSAL Ingatlan eladó a főváros XVI. kerületébenMegvételre kínálunk a főváros pesti oldalán, annak is a legkedveltebb kertvárosi kerületében egy bruttó 280 nm-es kétszintes családi házat egyéb épülettel.Az ingatlan a két épületnek köszönhetően akár kétgeneráció számára nyújthat jól elkülönített, önálló otthont.Kerületi elhelyezkedése gyermekes családok, idősebb korosztály, de akár vállalkozások számára is ideális lehet. Közelben iskola, óvoda, bevásárlási lehetőség, orvosi ellátás, különböző szolgáltatásokat nyújtó vállalkozások biztosítanak jó infrastruktúrát. Tömegközlekedéssel, átszállás nélkül az Örsvezér tere, onnan a Metro-val a belváros, de a XV. kerület is vagy akár a tőszomszédságban található Csömör is pár perc alatt elérhető.A főépület 2002-ben kerül a jelenlegi állapotában kialakításra (tégla falazat, fa, illetve műanyag thermoplan üvegablakok, fa, illetve műanyag ajtók, zsindely tetőfedés).A kétszintes épületben 4 szoba, nappali és étkező, konyha, 2 fürdőszoba és külön álló WC-k, előszobák, közlekedők, valamint a kazánház és a kétállásos garázs kapott helyet.A tetőtéri szinten cc. 16 nm-es fedett terasz található, amely az udvarról külső lépcsőn, illetve a 25 nm-es szobából közelíthető meg.Az 1083 nm-es telek hátsórészén egy önálló, teljes közműves épület található, amelyben konyha étkezővel, egy szoba és egy fürdő WC-vel került kialakításra.A családi ház alatt egy nem használt pince is található.Az udvar jelentős részében egy komplett gyerekjátszótér, egy cc 3x7 m fűthető medence, egy kerti tó is helyet kapott. A kertben található egy 15 nm-es kerti pergola, bársarokkal.A locsolást akár a telken található kútról is biztosítani lehet.Az ingatlan kaputelefonnal, elektromos kapuval, riasztórendszerrel felszerelt.Az ingatlan összközműves, a vízóra duplikált, a kerti locsolás vízellátásához külön vízóra került kiépítésre.Fűtéséről gázkazán (Vaillant) illetve 5 db klímaberendezés gondoskodik. Melegvíz ellátást egy éve felszerelt Ariston energiatakarékos villanybojler biztosítja.A Tulajdonos az önkormányzat jegyzője által kiállított tanúsítvány alapján az ingatlant többlakásos lakóépületté nyilvánította, így a gáz szolgálatás esetében jogosult a megemelt mennyiségű földgázra. Ennek köszönhetően a gáz fogyasztás jelentős költségmegtakarítást eredményez!!!!Kihagyhatatlan lehetőség: A Tulajdonos 5 évnyi - 60.000 Ft/hó - rezsi költséget a vételár kifizetését követően egy összegben átadja a vevőnek. Ez az összeg 5 évvel számolva 3.600.000 Ft.Bízom benne, hogy felkeltettem az érdeklődését, további információkért állok rendelkezésére.Hívjon bizalommal, jöjjön el nézze meg és tegyen ajánlatot.

Irányár: 185000000 Ft
Érdeklődni: Gujdár Zsuzsa 30/425-0224 gujdar.zsuzsa@dh.hu

Referencia szám: HZ072072


Elhelyezkedés

Budapest, XVI. kerület


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6623199


+36 30

Ingatlannet kód: NET6623199


Az általad megtekintett eladó Budapest, XVI. kerületi családi ház 6 szobával rendelkezik (ebből 6 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 31 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 281 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 083 m². További jellemzői: az építés éve 1970, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa gáz (egyedi). A családi ház ára 185 millió Ft, négyzetméter ára 658 363 Ft, ami a Budapest, XVI. kerületi átlaghoz képest 15%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Gujdár Zsuzsa referens a Csillaghegy irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6623199. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, XVI. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.