star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Budapest, XVI. kerület

  • 180 m²

    alapterület
  • 6

    szoba
  • 1 080 m²

    telek

Vételár:

115 millió Ft

Eladó ház Budapest, XVI. kerület

  • 180 m² alapterület
  • 6 szoba
  • 1 080 m² telek

  • Eladó ház Budapest, XVI. kerület

  • 180m²


Ár:

115 000 000 Ft

Építés éve
2023
Szintek
3
Szobák száma
6 (4 + 2)
Fűtés
egyéb

CSOK 10+15 feltételeknek megfelel

Az ingatlanról:

Eladó részben felújított ikerház fél, mely a teljes épület 2/3-a, külön bejárattal és udvarral, garázzsal és kerti tárolóval. Földszinti helyiségek: konyha, nappali, étkező, előszoba, fürdőszoba, két hálószoba, amely vendégszobának és dolgozószobának is alkalmasak
Felső emeleti helyiségek: három különálló hálószoba, fürdőszoba, mosókonyha/vendég Wc helyiség. Műszaki tartalom:

Rendelkezésre áll a családi ház teljes műszaki dokumentáció, beleértve a belsőépítészeti javaslatot. Fűtési rendszer komplett műszaki terve, energetikai számítással, a ház hőszivattyús és napelemes rendszerre tervezve. Tartószerkezeti műszaki dokumentáció is rendelkezésre áll.

Tető: a legjobb minőségű vadonatúj „Gerard” tető már kivitelezve, kiváló minőségű szigeteléssel (a tetőre 50 év garancia van, 2023 tavaszán készült). Velux tetőtéri ablakok, belső rolóval.
Nyílászárók: három rétegű üvegezéssel, aranytölgy kivitelben, a nyílászárók már az egész házban be vannak építve, redőny vagy zsalúzia beépítési lehetőséggel. A bejárati ajtó is beépítésre került, szintén aranytölgy kivitelben.

Az épület pince szintjén garázs és boros pince található. A telken egy félig zárt garázs és egy faház (tároló) is található. Egyéb előnyök:

Mivel a ház kivitelezése nem befejezett, saját igényeknek megfelelően kialakítható.
A csővezetékezés még nincs kiépítve, így a fürdőszobák szintén egyedi igényeknek megfelelőn kialakíthatók.

További információ, szintén eladó az ikerház másik házrésze (1/3), így akár lehetőség van a két ingatlan egyben történő vásárlására is. Amennyiben szükséges megbízható kivitelező csapat áll rendelkezésre a felújítás folytatására. Ebbe a házban kényelmesen elfér egy család és elszeparált szobák otthoni munkavégzés lehetőségét (pl. Home office) is biztosítja.
Kiváló elhelyezkedés, a környéken minden elérhető:
6 perc sétára Tesco Expressz, 44-es, 144-es és 244-es busz megállója
4 perc autóútra a Lidl, 8 perc az Asia Center és a Pólus bevásárlóközpont
8 perc autóútra az Örs Vezér tere (metróval, Hév-vel, villamosokkal, buszokkal)
valamint a bevásárlóközpontok: Árkad és Sugár Bevásárlóközpont, Ikea

A környékről:

Családi házas, kertvárosi övezet.


Helyiségek

Wc
nincs megadva
Terasz
nincs megadva
Pince
nincs megadva
Konyha
nincs megadva
Fürdőszoba
nincs megadva
étkező
nincs megadva

Elhelyezkedés

Budapest, XVI. kerület, János utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6625194


Balla Ingatlan - XIX., XX. és XXIII. kerület

Balla Ingatlan - XIX., XX. és XXIII. kerület

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6625194

Balla Ingatlan - XIX., XX. és XXIII. kerület

Balla Ingatlan - XIX., XX. és XXIII. kerület

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó Budapest, XVI. kerületi (János utca) családi ház 6 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 2 félszoba). A családi házról 22 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 180 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 080 m². További jellemzői: az építés éve 2023, a fűtés típusa egyéb. A családi ház ára 115 millió Ft, négyzetméter ára 638 889 Ft, ami a Budapest, XVI. kerületi átlaghoz képest 18%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Schönfeld Szilvia referens a Balla Ingatlan - XIX., XX. és XXIII. kerület irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6625194. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, XVI. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.