star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Budapest, XVI. kerület

  • 70 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 360 m²

    telek

Vételár:

55,9 millió Ft

Eladó ház Budapest, XVI. kerület

  • 70 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 360 m² telek

  • Eladó ház Budapest, XVI. kerület

  • 70m²


Ár:

55 900 000 Ft

Építés éve
1980
Szintek
2
Szobák száma
3 (2 + 1)
Fűtés
gáz (egyedi)

Az ingatlanról:

Eladó Rákosszentmihályon, János utcában 701 m²-es emeletes ikerház fél 360 m²-es megosztott telekrésszel együtt. A földszinten található előszoba-konyha-spejz-nappali szoba- fürdőszoba. Az emeleten hálószoba-fürdőszoba-háztartási helyiségek találhatóak. Az otthon melegét és a meleg vizet cirkó biztosítja. A telken van még egy jó állapotú kb.: 50 m²-es beton alapzatú melléképület, ami jelenleg műhelyként használ a tulajdonosa.
A háznak mindkét fele eladó, ezért összeköltözőknek is ideális megoldást jelenthet. A ház másik feléről a részletes leírást a www.ballaingatlan.hu 17-4783 azonosítószámon találja.
Környék: csendes, családi házas környék. Pékség, cukrászda, Rossmann, Piac, gyógyszertár, iskola, park a közelben.
Közlekedés: 931 busszal Őrs vezér tér-Keleti pu. - Blaha Lujza tér-Nyugati pu. Hév: Örs vezér tér-Cinkota/Kerepes, Örs Vezér térről M3 metróval belváros irányba kiváló közlekedéssel.

A környékről:

Családi házas környezet.


Helyiségek

Wc
nincs megadva
Terasz
nincs megadva
Konyha
nincs megadva
Kamra
nincs megadva
Fürdőszoba
nincs megadva

Elhelyezkedés

Budapest, XVI. kerület, János utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6625223


Balla Ingatlan - XIX., XX. és XXIII. kerület

Balla Ingatlan - XIX., XX. és XXIII. kerület

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6625223

Balla Ingatlan - XIX., XX. és XXIII. kerület

Balla Ingatlan - XIX., XX. és XXIII. kerület

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó Budapest, XVI. kerületi (János utca) ikerház 3 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 1 félszoba). Az ikerházról 10 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 70 m², míg a hozzá tartozó teleké 360 m². További jellemzői: az építés éve 1980, a fűtés típusa gáz (egyedi). Az ikerház ára 55,9 millió Ft, négyzetméter ára 798 571 Ft, ami a Budapest, XVI. kerületi átlaghoz képest 11%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Schönfeld Szilvia referens a Balla Ingatlan - XIX., XX. és XXIII. kerület irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6625223. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, XVI. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.