star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Budapest, XVI. kerület

  • 180 m²

    alapterület
  • 6

    szoba
  • 554 m²

    telek

Vételár:

95 millió Ft

Eladó ház Budapest, XVI. kerület

  • 180 m² alapterület
  • 6 szoba
  • 554 m² telek

  • Eladó ház Budapest, XVI. kerület

  • 180m²


Ár:

95 000 000 Ft

Építés éve
1910
Szintek
2
Szobák száma
6 (5 + 1)
Ingatlan állapota
felújítandó
Fűtés
gáz (központi)
Parkolás
parkoló

Az ingatlanról:

Álmodja meg új otthonát Zugló szomszédságában, a XVI. kerületben, Rákosszentmihály nyugodt mellékutcájában! Egy igazi gyöngyszem várja Önt, egy tágas és kényelmes családi ház, mely két generáció számára is tökéletes otthon lehet.

Az ingatlanban összesen 5 szoba található, amelyek tágas elrendezésükkel és kellemes világosságukkal az egész család számára kényelmet és nyugalmat biztosítanak. A nagy terasz lehetőséget ad a szabadban való pihenésre és családi összejövetelekre, miközben a 554 nm-es telek bőséges teret kínál a kertbarátoknak és gyermekes családoknak.

Az épület jellemzői között szerepel, hogy masszív szerkezetű, ami biztosítja a stabilitást és hosszú távú élettartamot. A felújításoknak köszönhetően modern és komfortos otthont kínál, ahol mindenki megtalálja a számítását.

A közlekedés kiváló, hiszen a közelben számos buszjárat áll rendelkezésre, így könnyedén eljuthatunk bárhova a városban.

Ne hagyja ki ezt a fantasztikus lehetőséget! Az ingatlan hitelre is megvásárolható, melynek ügyintézését bankfüggetlen tanácsadóink segítik gördülékenyen és díjmentesen.

Ne habozzon, vegye fel velünk a kapcsolatot még ma, és legyen az új otthon tulajdonosa!

Ár: 95,0 millió Ft

Vevőink részére a közvetítés díjtalan!

Ne feledje, az itt szereplő adatok tájékoztató jellegűek, így forduljon hozzánk bizalommal bővebb információért és a megtekintés megszervezéséért!


Elhelyezkedés

Budapest, XVI. kerület, Rákosszentmihály


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 1

Ingatlannet kód: NET6626379


Szentmihályi Házak Ingatlan Kft.

Szentmihályi Házak Ingatlan Kft.

Ingatlanreferens további ingatlanjai

+36 1

Ingatlannet kód: NET6626379

Szentmihályi Házak Ingatlan Kft.

Szentmihályi Házak Ingatlan Kft.

Ingatlanreferens további ingatlanjai

Az általad megtekintett eladó Budapest, XVI. kerületi (Rákosszentmihály) családi ház 6 szobával rendelkezik (ebből 5 egész szoba és 1 félszoba). A családi házról 20 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 180 m², míg a hozzá tartozó teleké 554 m². További jellemzői: az építés éve 1910, a fűtés típusa gáz (központi). Parkolási lehetőség: parkoló. A családi ház ára 95 millió Ft, négyzetméter ára 527 778 Ft, ami a Budapest, XVI. kerületi átlaghoz képest 32%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Szentmihályi Házak Ingatlan Kft. referens a TECNOCASA irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6626379. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, XVI. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.