star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Budapest, XVI. kerület

  • 117 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 540 m²

    telek

Vételár:

104,9 millió Ft

Eladó ház Budapest, XVI. kerület

  • 117 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 540 m² telek

  • Eladó ház Budapest, XVI. kerület

  • 117m²


Ár:

104 900 000 Ft

Építés éve
1970
Szintek
2
Szobák száma
4 (2 + 2)
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
gáz (központi)
Parkolás
parkoló

Az ingatlanról:

Csendes Környéken, Kiváló Elhelyezkedéssel: 2+2 Szobás Családi Ház Zugló Szomszédságában

Elhelyezkedés:

XVI. kerület, Sashalmon egy csodálatosan csendes mellékutcájában található, Zugló szomszédságában. A környék családi házas övezetében fekszik, kiváló tömegközlekedési és bevásárlási lehetőségekkel.

Ingatlan Jellemzői:

Ez a 540 nm-es telken elhelyezkedő családi ház 1970-ben épült, és az évek során számos fejlesztésen ment keresztül. 1990-ben egy állásos garázs is épült hozzá, valamint tetőcserep és homlokzat felújításra került. A tetőtéri nyílászárók fából készültek, hőszigetelt üvegezéssel, míg a földszinti ablakok is fából készültek. A fűtést és a meleg vizet gáz kazán és villanybojler biztosítja, míg a vezetékek réz vezetékek.

Ház Leírása:

A földszinten terasz, előszoba, nappali, félszoba, konyha és fürdőszoba található. Az emeleten pedig további szoba, fürdőszoba és előtér kapott helyet. A telken egy állásos garázs található, amely akár műhelyként is funkcionálhat, továbbá egy 30 nm-es melléképület is rendelkezésre áll. A ház alatt pedig egy 15 nm-es pince került kialakításra.

Parkolási Lehetőség:

Az ingatlanhoz tartozik parkolási lehetőség 1 autó számára a garázsban, valamint további parkolóhelyek a telken.

Közlekedés:

A közelben pár perc sétára elérhető több busz- és HÉV-járat, köztük a 44, 92, 92A, 176E, 276E, 908, H8 és H9, amelyek könnyű és gyors elérést biztosítanak a város több pontjára.

Finanszírozás:

Az ingatlan hitelre is megvásárolható, és bankfüggetlen tanácsadóink segítségével könnyen megtalálhatja az Önnek legmegfelelőbb konstrukciót, egyedi kedvezményekkel. A hitel közvetítés díjmentes.

Irányár: 104,9 Millió Forint

Vevőink részére a közvetítés díjtalan!

Megjegyzés:

Az ingatlan hirdetésben szereplő adatok tájékoztató jellegűek, a pontos információkért kérjük, lépjen kapcsolatba velünk.

Kapcsolat:

Keressen minket bizalommal, hogy megtekinthesse ezt a csodálatos ingatlant, és segítsünk az Önnek legmegfelelőbb döntést meghozni!


Elhelyezkedés

Budapest, XVI. kerület, Sashalom


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 1

Ingatlannet kód: NET6631944


Szentmihályi Házak Ingatlan Kft.

Szentmihályi Házak Ingatlan Kft.

Ingatlanreferens további ingatlanjai

+36 1

Ingatlannet kód: NET6631944

Szentmihályi Házak Ingatlan Kft.

Szentmihályi Házak Ingatlan Kft.

Ingatlanreferens további ingatlanjai

Az általad megtekintett eladó Budapest, XVI. kerületi (Sashalom) családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 2 félszoba). A családi házról 17 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 117 m², míg a hozzá tartozó teleké 540 m². További jellemzői: az építés éve 1970, a fűtés típusa gáz (központi). Parkolási lehetőség: parkoló. A családi ház ára 104,9 millió Ft, négyzetméter ára 896 581 Ft, ami a Budapest, XVI. kerületi átlaghoz képest 13%-kal magasabb. Az ingatlant Szentmihályi Házak Ingatlan Kft. referens a TECNOCASA irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6631944. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, XVI. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.