star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Budapest, XVI. kerület

  • 156 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 515 m²

    telek

Vételár:

230 millió Ft

Eladó ház Budapest, XVI. kerület

  • 156 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 515 m² telek

  • Eladó ház Budapest, XVI. kerület

  • 156m²


Ár:

230 000 000 Ft

Építés éve
2024
Szintek
2
Szobák száma
4
Ingatlan állapota
új építésű
Fűtés
egyéb
Parkolás
parkolóház
Fal építési anyaga
tégla

CSOK 10+15 feltételeknek megfelel

Az ingatlanról:

Családi házat keresők részére is ajánljuk adottságai és környezete miatt.Budapest 16.ker-ben Rákosszentmihály frekventált részén eladó új építésű, vadonatúj ikerház egyik fele.

Az ingatlan remek infrastruktúrával rendelkezik, és egy csodálatos erdő mellett fekszik, ezért nagyon csendes és nyugodt környék.

Telek 515 m2
Ház : 156 m2 nettó
Földszinti terasz 20 m2 Emeleti terasz 15 m2
Motoros távirányítós kert- és garázskapu.
Kert .: Műfűvel ellátott, rendezett udvar.
Földszinten egy hatalmas gépesített konyha étkezővel, és tágas nappali.Kényelmes nagy méretű fedett terasz.Előszoba beépített szekrénnyel , mosdó és egy tároló helyiség
Emeleten : 3 db nagy méretű szoba , gardrób szoba és 2 db fürdő található.Fő falak N+F 30 Porotherm tégla. Az emelet födémje is monolit vasbeton szerkezetű, ami a padlás felöl egy 20 cm es purhab szigetelést is kapott..
A padlás jól járható és pakolható. Kb 50 m2
Ahol a két ház érintkezik, ott 60 cm vastag dupla fal és 5 cm- es hangszigetelés is van. A ház 15 cm -es szigeteléssel, 3 rétegű üveg nyílászárókkal, motoros alumínium redőnyökkel, és szúnyoghálóval rendelkezik. Riasztó és kamera rendszer van. Fűtés : prémium kategóriás Daikin hőszivatyú padló fűtéssel és mennyezeti hűtéssel. Minden szoba külön wifis nea smart Rehau termosztáttal rendelkezik, amely telefonról is kezelhető. Vezérlés Rehau nea smart 2.0 basis hibrid.
H tarifa felszetelve és kifizetve.
Ha felkeltette érdeklődését, hívjon, érdemes személyesen is megnézni!


Elhelyezkedés

Budapest, XVI. kerület, Szent Korona utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6643715


+36 20

Ingatlannet kód: NET6643715


Az általad megtekintett eladó Budapest, XVI. kerületi (Szent Korona utca) ikerház 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). Az ikerházról 20 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 156 m², míg a hozzá tartozó teleké 515 m². További jellemzői: az építés éve 2024, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa egyéb. Parkolási lehetőség: parkolóház. Az ikerház ára 230 millió Ft, négyzetméter ára 1 474 359 Ft, ami a Budapest, XVI. kerületi átlaghoz képest 38%-kal magasabb. Az ingatlant Marczis Krisztina referens az Istenhegyi út irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6643715. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, XVI. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.