star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Budapest, XVI. kerület

  • 205 m²

    alapterület
  • 7

    szoba
  • 595 m²

    telek

Vételár:

149,9 millió Ft

Eladó ház Budapest, XVI. kerület

  • 205 m² alapterület
  • 7 szoba
  • 595 m² telek

  • Eladó ház Budapest, XVI. kerület

  • 205m²


Ár:

149 900 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
1992
Szintek
3
Szobák száma
7
Ingatlan állapota
átlagos
Fűtés
egyéb
Parkolás
parkoló

Az ingatlanról:

XVI. KERÜLETBEN, SASHALOM NAGYICCETELPEN CSENDES MELLÉKUTCÁBAN ELADÓ EGY 205 M2-es, 7 SZOBÁS 1992-BEN ÉPÜLT KÖRBEJÁRATÓ CSALÁDI HÁZ 595M2-ES TELEKKEL, MELY TÁRSASHÁZALAPÍTÓ OKIRATTAL IS RENDELKEZIK. REZSIKEDVEZMÉNY ADOTT!

Családi házas övezetben, kiváló környezetben! Közeli tanintézmények (bölcsödétől- egyetemig), színház, közparkok/ játszóterek, uszoda, orvosi rendelő, patika, bevásárlási lehetőség tömegközlekedés.

AZ ÉPÜLET JELLEMZŐI:

A ház 1992-ben téglából épült, cserép fedésű tetőzettel. A nyílászárók műanyagok fehér színűek, hőszigetelt üvegezéssel ellátottak. Jelenlegi kialakításának köszönhetően alkalmas akár 2 generáció együttéléséhez, vagy iroda és lakhatósági szempontból is, hiszen teljesen szeparálható a földszint az emeleti lakástól! Az emeleti lakásból még adott a felette elhelyezkedő padlástér, mely ki lett alakítva előszoba, fürdő és 1 nagyszoba elosztású lakótérre.

A HÁZ JELLEMZŐI:

A ház remek elosztással lett tervezve, ezáltal egész nap világos. A fűtést egy modern kondenzációs kazán látja el, a melegvizet jelenleg villanybojlerek adják, de ráköthető a kondenzációs kazánra. A ház alatt található még egy 20m2-es száraz pince is.

ELRENDEZÉS:

-előszoba

-2 konyha + 2 étkező

-7 szoba

-2 fürdőszoba

-2 mellékhelyiség

-2 kamra

-közlekedő

-gardrób

-2 erkély- összesen 19m2

-terasz 11m2

-garázs

PARKOLÁS:

1 autó számára garázs és több autó számár beállási lehetőség.

KÖZLEKEDÉS:

A közelben pár perc sétára közlekedik a 45-ös busz, 46-os busz, 92-es, 92A-as busz, 146-os busz, 908-as busz, H8-H9 hév

FINANSZÍROZÁS:

Az ingatlan hitelre is megvásárolható. CSOK támogatás igénybevehető. Bankfüggetlen tanácsadóink, az ország összes pénzintézete közül gyorsan és gördülékenyen találja meg az Önnek legmegfelelőbb konstrukciót, egyedi kedvezményekkel. A hitel közvetítés díjmentes.

IRÁNYÁR: 149,9 M Ft

VEVŐINK RÉSZÉRE A KÖZVETÍTÉS DÍJTALAN!!

A hirdetésben szereplő adatok tájékoztatás jellegűek!


Elhelyezkedés

Budapest, XVI. kerület, Sashalom


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 1

Ingatlannet kód: NET6649346


Szentmihályi Házak Ingatlan Kft.

Szentmihályi Házak Ingatlan Kft.

Ingatlanreferens további ingatlanjai

+36 1

Ingatlannet kód: NET6649346

Szentmihályi Házak Ingatlan Kft.

Szentmihályi Házak Ingatlan Kft.

Ingatlanreferens további ingatlanjai

Az általad megtekintett eladó Budapest, XVI. kerületi (Sashalom) családi ház 7 szobával rendelkezik (ebből 7 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 24 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 205 m², míg a hozzá tartozó teleké 595 m². További jellemzői: az építés éve 1992, a fűtés típusa egyéb. Parkolási lehetőség: parkoló. A családi ház ára 149,9 millió Ft, négyzetméter ára 731 220 Ft, ami a Budapest, XVI. kerületi átlaghoz képest 7%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Szentmihályi Házak Ingatlan Kft. referens a TECNOCASA irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6649346. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, XVI. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.