star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Budapest, XVII. kerület, Rákoscsaba-Újtelep

  • 128 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 531 m²

    telek

Vételár:

59 millió Ft

Eladó ház Budapest, XVII. kerület, Rákoscsaba-Újtelep

  • 128 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 531 m² telek

  • Eladó ház Budapest, XVII. kerület, Rákoscsaba-Újtelep

  • 128m²


Ár:

59 000 000 Ft

Építés éve
1942
Szintek
2
Szobák száma
4
Ingatlan állapota
felújítandó
Fűtés
szén-fa (kazán)
Parkolás
udvarban
Fal építési anyaga
tégla
Légkondícionáló
nincs
Melléképület
van

Az ingatlanról:

**** ELADÓ CSALÁDI HÁZ ***

Budapest belterületén, az M0-s körgyűrűhöz közel, kifejezetten kellemes, barátságos, újépítésű házakkal tűzdelt környéken, Rákoscsaba-Újtelepen kínálunk eladása egy tehermentes családi házat.

Remek infrastruktúra jellemzi az ingatlant. A legközelebbi közért 6 perc sétára, bölcsőde-óvoda-iskola, valamint orvosi rendelő szintén gyalogosan egyaránt 10 percen belül érhetőek el. 1 km-es körben három nappali, illetve egy éjszakai buszjárat is rendelkezésre áll, amely Kőbánya-Kispestre, illetve az Örs vezér terére szállítja az utasokat.
Rákoscsaba vasútállomás az ingatlantól 1,2 km-re található.

Maga az ingatlan 1942-ben épült, utolsó korszerűsítésére 1995-ben került sor. Ekkor történt a földszint bővítése, valamint a tetőtér beépítése.
A földszint alapterülete 64 m2 lett, a hirdetésben szereplő alaprajz az ingatlan jelenlegi tagolását mutatja.
A tetőtér alapterülete a földszintével megegyező, itt válaszfalak végül nem kerültek kialakításra, de akár további 3 szoba is kialakítható, így az ingatlan 6 szobásra is bővíthető.

Fontos: a tetőtér és a földszinti lakrész jelenleg egy albetéten szerepelnek, annak ellenére, hogy a tetőtér külön lakóegységet alkot, csak kívülről közelíthető meg.
Amennyiben a felújítás során a tetőtér külön albetétként kerül bejegyzésre, akkor bővítésnek minősül, így CSOK és a hozzá kapcsolódó kamattámogatott hitel igénybe vehető rá.

Az ingatlan erős felúíjítást igényel. Jelenleg párhuzamos fűtési rendszer üzemel: 1 vegyes tüzelésű kazán, illetve 1 cirkó kazán fűti az ingatlant.

A főépületen kívül található még egy 36 m2-es melléképület, ami a térképszelvényen is feltüntetésre került. Ez jelenleg gépházként/tárolóként funkcionál, de önálló lakrész is kialakítható belőle.

A kertben nagy hagyománya van a háztáji gazdálkodásnak: 9 m2 alapterületű üvegházban paradicsom, rózsakert, valamint vegyeskert található. 2 termő fügefa, 1 sárgabarackfa, 3 őszibarackfa teszi még értékesebbé a területet.

Külön kérésre, e-mailben tudunk további képeket küldeni a házról!

Kérdése van? Megnézné? Hívjon bizalommal!
Irodánk hétvégén is elérhető

*** SALE1 | Ingatlanok befektetőknek ***


Elhelyezkedés

Budapest, XVII. kerület, Rákoscsaba-Újtelep


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6622196


+36 70

Ingatlannet kód: NET6622196


Az általad megtekintett eladó Budapest, XVII. kerület, rákoscsaba-Újtelepi családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és félszoba). A családi házról 8 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 128 m², míg a hozzá tartozó teleké 531 m². További jellemzői: az építés éve 1942, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa szén-fa (kazán). Parkolási lehetőség: udvarban. A családi ház ára 59 millió Ft, négyzetméter ára 460 938 Ft, ami a Budapest, XVII. kerületi átlaghoz képest 34%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Tagscherer Eszter referens a RENT1 SALE1 irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6622196. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, XVII. kerület, Rákoscsaba-Újtelep ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.