star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Budapest, XVII. kerület

  • 140 m²

    alapterület
  • 6

    szoba
  • 930 m²

    telek

Vételár:

97,5 millió Ft

Eladó ház Budapest, XVII. kerület

  • 140 m² alapterület
  • 6 szoba
  • 930 m² telek

  • Eladó ház Budapest, XVII. kerület

  • 140m²


Ár:

97 500 000 Ft

Építés éve
1975
Szintek
1
Szobák száma
6
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
cirkófűtés
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

KIHAGYHATATLAN AJÁNLAT!17. kerületben két generációs családi ház eladó!Rákoscsaba csendes kis utcájában eladásra kínálok egy 140 nm-es önálló, körbejárható, dupla komfortos családi házat.Az épület 930nm-es saroktelken fekszik, autóbeállási lehetőség mindkét utcáról biztosított. A családi ház főépülete 1975-ben beton alapra épült, téglafalazattal, beton födémmel. Az említett lakrész 90 nm, igény szerint felfele bővíthető.Az ingatlanba belépve 27 nm-es nappaliban érkezünk, ami a családi élet színtere lehet, a családi otthon központi része. Ezenkívül három szoba várja új lakóit, felújított fürdőszoba+wc, és konyha került még kialakításra.A ház elrendezés szempontjából szenzációs, mert a méretes szobák kialakításának köszönhetően mindenkinek meglehet a magán szférája, hiszen minden szoba külön bejáratú.A fűtés és melegvíz ellátását gáz cirkó biztosítja, az ablakok fa szerkezetűek, az épület 5 cm-es szigeteléssel ellátott.Megemlíteném, hogy az ingatlan egyik vonz ereje, hogy 2007-ben a komplett tetőszerkezet cseréje megvalósult, TONDACH cseréppel.Akár otthonról végezné munkáját, akár összeköltözne szeretteivel, akár passzív jövedelemben gondolkodik, az ingatlan a lehetőségek tárháza. Együtt, de mégis külön, akár a házról van szó, akár a telekről, itt a lehetőség.A családi otthon 2007-ben bővítésen esett át, ekkor külön bejáratú 50 nm-es lakrész került kialakításra.Az okosan megtervezett házba belépve 25 nm es közösségi tér, konyha+étkező fogad minket, 2 szoba, fürdőszoba és wc került kivitelezésre. Állapotát tekintve, tisztasági festéssel költözhető, ezen lakrész. A képek önmagukért beszélnek, teljes körűen felújított az otthon. A fűtést infra panellel oldották meg, a melegvíz ellátást bojler biztosítja. A két épületrészt praktikusan két tároló köti össze, melyből a pincébe is lejuthatunk.Az 50 nm-es FELÚJÍTOTT hozzáépített lakrész remek helyszín lehet pároknak, akik a még a szülők közelében szeretnének maradni, de mégis külön laknának. De ha passzív jövedelemben gondolkodik, kiadhatósága garantált, ha kisebb dolgozó részre, vagy vendégházra van szüksége, a „kis épület” erre a célra is kiváló.A kerteben 36 nm-es fedett beálló került kialakításra, két hatalmas tároló teszi lehetővé a pakolást és egy 36 nm-es fedett kerti kiülő is helyszínt biztosít a hangulatos estéknek, baráti összejöveteleknek.Fantasztikus híreim vannak: A közlekedés kiváló, mivel több lehetőség is adott, hogy Budapest belső kerületeit elérhessük. Rákoscsaba Vasútállomás 3,5 km a háztól a buszmegálló 300 m -re található, kellemes sétával könnyen elérhető.A környék kellemes hangulatú, kertvárosi környezet jellemzi, családoknak ideális.Nem elegendő készpénze? Áthidalna? Lakástakarék pénztárt nyitna? Hitelcentrumunk teljes körű és díjmentes hitel ügyintézéssel áll az Önök szolgálatára.Várom megtisztelő hívását a hét minden napján!Biztosan merülnek fel Önben kérdések, ezért nem kell mást tennie, mint felvenni velem a kapcsolatot!
Halász Éva
Telefon:30/4221362
ÚJ ÉPÍTÉSŰ ÉS HASZNÁLT INGATLANOK KÖZVETÍTÉSE!
Igényelje hitelét nálunk! Díjmentes hiteltanácsadás és egyedi (kamat) kedvezmény a Duna House ügyfelei részére, a banki kamatoknál kedvezőbb feltételekkel!
Hívjon bizalommal - a Duna House kínálatában megtalálható valamennyi ingatlannal kapcsolatban örömmel állok rendelkezésére a hét bármely napján!

Referencia szám: HZ084883


Elhelyezkedés

Budapest, XVII. kerület, Porzó utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6586504


+36 30

Ingatlannet kód: NET6586504


Az általad megtekintett eladó Budapest, XVII. kerületi (Porzó utca) családi ház 6 szobával rendelkezik (ebből 6 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 26 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 140 m², míg a hozzá tartozó teleké 930 m². További jellemzői: az építés éve 1975, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. A családi ház ára 97,5 millió Ft, négyzetméter ára 696 429 Ft, ami a Budapest, XVII. kerületi átlaghoz képest 0%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Halász Györgyné referens a Csillaghegy irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6586504. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, XVII. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.