star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Budapest, XVII. kerület

  • 407 m²

    alapterület
  • 6

    szoba
  • 1 051 m²

    telek

Vételár:

270 millió Ft

Eladó ház Budapest, XVII. kerület

  • 407 m² alapterület
  • 6 szoba
  • 1 051 m² telek

  • Eladó ház Budapest, XVII. kerület

  • 407m²


Ár:

270 000 000 Ft

Építés éve
2002
Szintek
2
Szobák száma
6
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
gáz (központi)
Parkolás
parkoló

Az ingatlanról:

XVII. KERÜLETBEN: STRÁZSAHEGY, IMPOZÁNS, MAGASAN FEKVŐ RÉSZÉN, ELADÓ EGY GONDOZOTT 1052 m²-ES TELKEN FEKVŐ, KÖRBEJÁRHATÓ, 2 GENERÁCIÓS CSALÁDI HÁZ.

A HÁZ JELLEMZŐI:

Az épület szigetelt 2 szintes családi ház, teljes szuterén szinttel. Fekvésének köszönhetően, körbe napozott, világos. A ház építésénél fontos szempont volt a tágas terek kialakítása, de egyben a praktikus elrendezés, illetve a minőségi kivitelezés.

Burkolatok szép állapotúak. Földszinten nagy hangsúlyt kapott a gránit burkolat, valamint a vele megegyező gránit konyhalap mindkét konyhában. A szobák laminált parkettásak, a többi helyiség járólappal burkolt. A földszinten inverteres klíma került felhelyezésre. A beépített bútorzat az ár részét képezi. A konyhákban tömör fa bútorzat, került kialakításra, ami Olaszországból érkezett. A ház riasztó és kamerarendszerrel felszerelt. A garázs ajtó automatán vezérelt.

A fűtést gázkazán biztosítja, padlófűtés és radiátorok segítségével. A meleg vízről egy 150 literes puffer tartály gondoskodik. A nyílászárók műanyagok, thermo üvegesek, valamint elektromos redőnnyel és szúnyoghálóval szereltek.

A kert füvesített, épített medence került kialakításra saját gépészeti teremmel.

ELRENDEZÉS:

1. lakásban tágas amerikai konyhás nappali, társalgó, szoba, közlekedő, kádas fürdőszoba és külön mellékhelyiség található.

2. lakásban 3 szoba, 2 kádas fürdőszoba, közlekedő, 2 erkély áll rendelkezésünkre.

A ház alatt teljes szuterén szint található, ahol 2 állásos garázs, biliárdterem és bár, valamint mosókonyha és gépészeti helyiség kapott helyet.

A KÖRNYÉK:

Rákoskert egyik csendes utcájában, jó infrastruktúrával rendelkező környezetben található. A környező épületek 2000-2010 környékén épültek, gondozottak. Az utcák rendkívül csendesek. Kiváló lakóközösség jellemzi! A közelben, iskola, óvoda, játszótér, orvosi rendelő, gyógyszertár, számos bevásárlási lehetőség.

FINANSZÍROZÁS:

Az ingatlan tehermentes, hitelre is megvásárolható. Bankfüggetlen tanácsadóink, az ország összes pénzintézete közül gyorsan és gördülékenyen találja meg az Önnek legmegfelelőbb konstrukciót, egyedi kedvezményekkel. A hitel közvetítés díjmentes.

IRÁNYÁR: 270 M FT

VEVŐINK RÉSZÉRE A KÖZVETÍTÉS DÍJTALAN!

A hirdetésben szereplő adatok tájékoztató jellegűek.


Elhelyezkedés

Budapest, XVII. kerület, Rákoskert


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 1

Ingatlannet kód: NET6595912


+36 1

Ingatlannet kód: NET6595912


Az általad megtekintett eladó Budapest, XVII. kerületi (Rákoskert) családi ház 6 szobával rendelkezik (ebből 6 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 26 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 407 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 051 m². További jellemzői: az építés éve 2002, a fűtés típusa gáz (központi). Parkolási lehetőség: parkoló. A családi ház ára 270 millió Ft, négyzetméter ára 663 391 Ft, ami a Budapest, XVII. kerületi átlaghoz képest 5%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Tec 17 Ingatlan Kft. referens a TECNOCASA irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6595912. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, XVII. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.