star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Budapest, XVII. kerület

  • 105 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 560 m²

    telek

Vételár:

89,9 millió Ft

Eladó ház Budapest, XVII. kerület

  • 105 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 560 m² telek

  • Eladó ház Budapest, XVII. kerület

  • 105m²


Ár:

89 900 000 Ft

Építés éve
1960
Szintek
1
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
cirkófűtés
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

A XVII. kerület nyugodt utcájában eladó egy téglaépítésű 105nm-es családi ház, 560nm-es telkenAz ingatlanban található 3 tágas szoba, egy étkezőnek is használható hall, konyha, fürdőszoba wc-vel, valamint egy éléskamra. A konyhából egy fedett teraszra léphetünk, ahonnan a rendezett kertet csodálhatjuk. A kertben már kialakításra került egy kis veteményes kert, így tavasztól őszig élvezhető a saját termés. Az ingatlanba fa-, illetve műanyag nyílászárók vannak, hűtő-fűtő klíma, valamint gázcirkó.A telken található még egy 20nm-es kisház zuhanyzóval és wc-vel, ami irodának épült. Az évek alatt az ingatlan átesett néhány felújításon és modernizáción, így szép állapotnak örvend.A környéken minden megtalálható ami a hétköznapokban szükséges lehet, bölcsőde, óvoda, iskola, bevásárlási lehetőségek. Az utca végén van egy csodálatos kis park, valamint nem messze van a Naplás tó, ami kellemes kikapcsolódást nyújt a természet és horgászat kedvelőinek.Amennyiben megtetszett az ingatlan, keressen bizalommal!


Elhelyezkedés

Budapest, XVII. kerület, Maroshévíz utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6638790


+36 70

Ingatlannet kód: NET6638790


Az általad megtekintett eladó Budapest, XVII. kerületi (Maroshévíz utca) családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 26 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 105 m², míg a hozzá tartozó teleké 560 m². További jellemzői: az építés éve 1960, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. A családi ház ára 89,9 millió Ft, négyzetméter ára 856 190 Ft, ami a Budapest, XVII. kerületi átlaghoz képest 18%-kal magasabb. Az ingatlant Császi Norbert referens a Béke tér irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6638790. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, XVII. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.