star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Budapest, XVII. kerület

  • 71 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 559 m²

    telek

Vételár:

64,9 millió Ft

Eladó ház Budapest, XVII. kerület

  • 71 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 559 m² telek

  • Eladó ház Budapest, XVII. kerület

  • 71m²


Ár:

64 900 000 Ft

Építés éve
1960
Szintek
1
Szobák száma
4 (1 + 3)
Fűtés
gáz (egyedi)

Az ingatlanról:

Önálló családi ház az Akadémiaújtelepen!

Csendes, kertvárosi környezetbe vágyik, de nem szívesen költözne ki a főváros szélére? A XVII. kerület városközponthoz legközelebbi részén, egy szépen gondozott, csendes részen kínáljuk ezt a teljesen önálló, jó elosztású, kis családi házat. A házat néhány éve újraszínezték, a tetőt felújították, az ablakait műanyagra cserélték - a belső felújítás a majdani új tulajdonosára vár.

Jelenleg 1 nagy szoba (22nm), egy háló, nappali, és egy gardróbszoba alkotja a lakó területet. A konyha sem szűk (10nm), kamrás; a 24nm-es műhely pedig további lakótér-bővítésre adhat lehetőséget (nem számoltuk bele az alapterületbe!). A 10nm -es pince száraz, a kertben frissítésre érett szaletlit és egy kis fatárolót is találunk.

A környék a rendkívüli nyugalom mellett remekül ellátott, 1km-en belül számtalan vásárlási lehetőséget találunk (Tesco, Lidl, Aldi, Mömax, gyorséttermek).

Azonnal birtokba vehető az ingatlan!

Csak a Balla Ingatlan kínálatában találja - jöjjön, mutatom Önnek!

A környékről:

Csendes, kertvárosi rész, a kerület centrumhoz legközelebbi részén.


Helyiségek

Wc
nincs megadva
Terasz
nincs megadva
Pince
nincs megadva
Konyha
nincs megadva
Fürdőszoba
nincs megadva

Elhelyezkedés

Budapest, XVII. kerület, Akadémiaújtellep


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6639989


Balla Ingatlan - XVII. kerület, Maglód, Gyömrő

Balla Ingatlan - XVII. kerület, Maglód, Gyömrő

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6639989

Balla Ingatlan - XVII. kerület, Maglód, Gyömrő

Balla Ingatlan - XVII. kerület, Maglód, Gyömrő

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó Budapest, XVII. kerületi (Akadémiaújtellep) családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 1 egész szoba és 3 félszoba). A családi házról 17 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 71 m², míg a hozzá tartozó teleké 559 m². További jellemzői: az építés éve 1960, a fűtés típusa gáz (egyedi). A családi ház ára 64,9 millió Ft, négyzetméter ára 914 085 Ft, ami a Budapest, XVII. kerületi átlaghoz képest 23%-kal magasabb. Az ingatlant Nagyné Nagy Ágnes referens a Balla Ingatlan - XVII. kerület, Maglód, Gyömrő irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6639989. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, XVII. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.