star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Budapest, XVII. kerület

  • 161 m²

    alapterület
  • 6

    szoba
  • 601 m²

    telek

Vételár:

64,9 millió Ft

Eladó ház Budapest, XVII. kerület

  • 161 m² alapterület
  • 6 szoba
  • 601 m² telek

  • Eladó ház Budapest, XVII. kerület

  • 161m²


Ár:

64 900 000 Ft

Szintek
2
Szobák száma
6
Fűtés
nincs

Az ingatlanról:

Akadémiaújtelepen, egyedi, felújítandó, 161nm-es ház eladó!

Az egykor szebb napokat látott házon mai napig érezni a múlt egyfajta különleges hangulatát. Ezt leginkább az érdekes kialakítású, nyitott lépcsőház, és a viszonylagosan jobb állapotú emeleti rész okozza.
Szép, tágas családi ház, amelyből átjárás nyílik az egykori üzembe - talán így indulhatott az ingatlan annak idején, de a ház pontos előélete nem ismert.
Mára az ingatlan jelentős része elszomorítóan elhanyagolt állapotú,
Erősen felújítandó. Miután stabil épületekről van szó, szerkezetkész, befejezésre váró háznak is tekinthető - főleg a lakóház, amelynek a tetőszerkezete is jó. Az egykori üzem épülete lapos tetős, amellyel már vannak problémák.
Az ingatlan egy nagyobb felújítással akár egy nagyon egyedi családi házzá alakítható, vagy egy vállakozás számára még ideálissá is tehető. Hiszen legalább 6-8 autó kényelmesen megállhat körölütte (saroktelek), és a Pesti útról is láthatóan kitáblázható. A teleknek 3 bejárata, kapuja van, családi ház és gazdasági épület besorolású, és egy fedett, rácsozott külső raktár is kialakításra került.

Jöjjön, lássa meg benne a lehetőséget!

Csak irodánk kínálatában találja meg ezt az ingatlant.

A környékről:

Családi házas környék, a kerület legjobb közlekedéssel bíró része.


Helyiségek

Wc
nincs megadva
Kamra
nincs megadva
Fürdőszoba
nincs megadva

Elhelyezkedés

Budapest, XVII. kerület, 526 sor


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6648138


Balla Ingatlan - XVII. kerület, Maglód, Gyömrő

Balla Ingatlan - XVII. kerület, Maglód, Gyömrő

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6648138

Balla Ingatlan - XVII. kerület, Maglód, Gyömrő

Balla Ingatlan - XVII. kerület, Maglód, Gyömrő

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó Budapest, XVII. kerületi (526 sor) családi ház 6 szobával rendelkezik (ebből 6 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 16 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 161 m², míg a hozzá tartozó teleké 601 m². További jellemzői: a fűtés típusa nincs. A családi ház ára 64,9 millió Ft, négyzetméter ára 403 106 Ft, ami a Budapest, XVII. kerületi átlaghoz képest 42%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Nagyné Nagy Ágnes referens a Balla Ingatlan - XVII. kerület, Maglód, Gyömrő irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6648138. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, XVII. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.