star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Budapest, XVII. kerület

  • 100 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 704 m²

    telek

Vételár:

79,9 millió Ft

Eladó ház Budapest, XVII. kerület

  • 100 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 704 m² telek

  • Eladó ház Budapest, XVII. kerület

  • 100m²


Ár:

79 900 000 Ft

Építés éve
1950
Szintek
1
Szobák száma
3
Fűtés
gáz (egyedi)

Az ingatlanról:

Tehermentes, 1/1 Tulajdon, Azonnal Költözhető!

Ez a némi felújítást igénylő, Két Generációs családi ház egy 704 négyzetméteres saroktelekre épült, amely a nyugalom és a természet ölelésében várja az új tulajdonosát.
Az egy szinten elterülő épület, téglából épült, fa födémmel. A Tetőszerkezet Felújított állapotban van, fóliázott és a födém szigetelt. A ház két külön bejáratú lakást kínál, (65nm,35nm) így tökéletes választás lehet két generáció együttélésére vagy akár befektetésre is.

A gázkazán fűtés és a villanybojler meleg víz rendszer gondoskodik a megfelelő komfortról, míg a Külön Gázórák segítenek az energiaköltségek hatékony kezelésében.
Egy nagy méretű Garázs és egy kocsibeálló pedig megkönnyíti az autók tárolását és a parkolást.

Az első lakás 65 négyzetméteres, két szobával, külön étkezővel és konyhával, valamint egy tágas társalgóval rendelkezik, minden kényelmet biztosít a család számára. A második lakás, mely 35 négyzetméteres, egy szobás elrendezéssel rendelkezik, és egyedülálló lehetőséget kínál a privát élettérre vagy akár bérbeadásra.

Az ingatlan elhelyezkedése különleges, mivel erdő szélén, csendes környezetben található, így minden napja olyan mintha nyaralna, nyugodt és harmonikus lesz.

Vonat és buszmegállók a közelben találhatók, a belváros 35 perc alatt elérhető, Örs Vezér tér 25perc, Köki 30 perc. Az M0-ás autóút 10 percnyi távolságban van.

További információért Hívjon Még Ma!

A környékről:

Csendes, családi házas övezet. Az ingatlan szomszédságában tájvédelmi körzet van, egy nagyon szép erdő. A háztól 2-3 perces sétára található a Rákos patak.


Helyiségek

Wc
nincs megadva
Terasz
nincs megadva
Pince
nincs megadva
Konyha
nincs megadva
Kamra
nincs megadva
Fürdőszoba
nincs megadva
étkező
nincs megadva

Elhelyezkedés

Budapest, XVII. kerület, Várvíz közeli utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6648608


Balla Ingatlan - X. kerület

Balla Ingatlan - X. kerület

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6648608

Balla Ingatlan - X. kerület

Balla Ingatlan - X. kerület

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó Budapest, XVII. kerületi (Várvíz közeli utca) családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 19 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 100 m², míg a hozzá tartozó teleké 704 m². További jellemzői: az építés éve 1950, a fűtés típusa gáz (egyedi). A családi ház ára 79,9 millió Ft, négyzetméter ára 799 000 Ft, ami a Budapest, XVII. kerületi átlaghoz képest 12%-kal magasabb. Az ingatlant Takács Tünde referens a Balla Ingatlan - X. kerület irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6648608. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, XVII. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.