star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Budapest, XVII. kerület

  • 235 m²

    alapterület
  • 5

    szoba
  • 366 m²

    telek

Vételár:

74,99 millió Ft

Eladó ház Budapest, XVII. kerület

  • 235 m² alapterület
  • 5 szoba
  • 366 m² telek

  • Eladó ház Budapest, XVII. kerület

  • 235m²


Ár:

74 990 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
1992
Szintek
1
Szobák száma
5 (4 + 1)
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
cirkófűtés
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

Masszív 3 szintes, 5 szobás, garázsos, 175m2-es ikerházfél eladó, átmenőforgalomtól mentes, csendes mellékutcában, de mégis könnyen megközelíthető családiházas övezetben.Főbb paraméterek:- nettó 175 m2 (bruttó 235m2, garázzsal, pincével)- 366 m2 önálló telek (külön hrsz.)- 1992-es téglaépítés- cserép tetőhéjazat- fakeretes thermo üveges ablakok (redőnnyel)- masszív, stabil szerkezet (béléstestes vb. gerendás födémzet)- gázcirkó fűtés (külön helyiségben)- villanybojler- garázs + pince + terasz alatti tároló (beltéri feljáró is nyitható)- 2 kémény pinceszinttől (vegyestüzelés, vagy kandalló lehetőség)- 20m2-es teraszkapcsolattal a nappalibólKiváló lokáció, 2 perc sétával elérhető a Regélő utcai buszmegálló (162, 202E, 262, 956 éjszakai járat), autóval pedig az M0-ás 5 percen belül, továbbá sétatávolságra van bölcsőde, óvoda, iskola, orvosi rendelő, patika, bevásárlási és sportolási lehetőség is.
Ideális választás lehet azon családosok számára, akik csendes, de jól megközelíthető helyen szeretnének élni családiházas környezetben. Ne hagyja ki ezt a rendkívüli lehetőséget, hogy saját otthonává tehesse ezt a csodálatos ingatlant, mely remek fényviszonyokkal rendelkezik, így garantálják, hogy a nappalik és szobák is világosak és meleg hangulatúak legyenek egész nap, a hátsó kertre néző nappali pedig tökéletes helyet biztosít a kikapcsolódáshoz és a családi összejövetelekhez.Érdeklődni a hét bármely napján lehet, ha kérdése van, vagy szeretne időpontot egyeztetni, Forduljon hozzám Bizalommal!***** Ha Hitelt Venne Fel, Vegye Fel A Legjobbtól, Személyre szabott ajánlatért hívjon, vagy küldjön üzenetet! ********** Hitel, CSOK ÉS Babaváró ügyintézés garantáltan a leggyorsabb, legjobb feltételekkel, díjmentes előzetes tanácsadással! *****
Halász Éva
Telefon:30/4221362
ÚJ ÉPÍTÉSŰ ÉS HASZNÁLT INGATLANOK KÖZVETÍTÉSE!
Igényelje hitelét nálunk! Díjmentes hiteltanácsadás és egyedi (kamat) kedvezmény a Duna House ügyfelei részére, a banki kamatoknál kedvezőbb feltételekkel!
Hívjon bizalommal - a Duna House kínálatában megtalálható valamennyi ingatlannal kapcsolatban örömmel állok rendelkezésére a hét bármely napján!

Referencia szám: HZ036710


Elhelyezkedés

Budapest, XVII. kerület, Kecskefűz utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6651244


+36 30

Ingatlannet kód: NET6651244


Az általad megtekintett eladó Budapest, XVII. kerületi (Kecskefűz utca) ikerház 5 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 1 félszoba). Az ikerházról 29 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 235 m², míg a hozzá tartozó teleké 366 m². További jellemzői: az építés éve 1992, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. Az ikerház ára 74,99 millió Ft, négyzetméter ára 319 106 Ft, ami a Budapest, XVII. kerületi átlaghoz képest 58%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Halász Györgyné referens a Csillaghegy irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6651244. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, XVII. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.