star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Budapest, XVIII. kerület, Belsőmajor

  • 142 m²

    alapterület
  • 5

    szoba
  • 384 m²

    telek

Vételár:

129,9 millió Ft

Eladó ház Budapest, XVIII. kerület, Belsőmajor

  • 142 m² alapterület
  • 5 szoba
  • 384 m² telek

  • Eladó ház Budapest, XVIII. kerület, Belsőmajor

  • 142m²


Ár:

129 900 000 Ft

Építés éve
2023
Szintek
2
Szobák száma
5 (4 + 1)
Ingatlan állapota
új építésű
Fűtés
padlófűtés
Parkolás
1 garázs
Fal építési anyaga
tégla
Légkondícionáló
van

CSOK 10+15 feltételeknek megfelel

Az ingatlanról:

XVIII. kerület Belsőmajor részén, csendes utcában eladásra kínálunk egy belső kétszintes, dupla komfortos ÚJ ÉPÍTÉSŰ, nettó 142 nm, bruttó 165 nm-es családi házat. A földszinten az amerikai konyhás nappali és a kiszolgáló helyiségek mellett egy szoba is kialakításra került. Nappalija kertkapcsolatos egy 17,7 nm-es terasszal. Az emeleten 3 tágas szoba, fürdőszoba és gardrob helyezkedik el. Az egyik szoba kapcsolatos egy 28,5 nm-es terasszal, melynek korlátjai rozsdamentes acélból készülnek és homokfúvott üveggel ellátottak. Nyílászárói 7 légkamrás thermo szigetelésűek, 3 rétegű üveggeüek, elektromos alumínium redőnnyel felszereltek. Külső falazata 30-as porotherm téglából, homlokzatán 10 cm-es dryvit szigeteléssel épül, a tető cserép fedésű. Riasztó, elektromos szekcionált garázskapu, elektromos kapu a vételár részét képezi. A magas műszaki tartalommal és kiváló kivitelezésben épülő ingatlan fűtése és melegvíz ellátása hőszivattyús rendszerrel üzemeltethető. Mindenhol padlófűtés van, ezért a helyiségek kiválóan berendezhetők. Szaniterek burkolatok, beltéri ajtók igény szerint választhatók.
A telek 384 nm-es, kizárólagos használatú, a ház körbejárható. Autója védelméről egy szép tágas, több mint 25 nm-es garázs gondoskodik.

Egyedi kívánságok, módosítások az építkezés készenléti állapotától függően a megrendelő költségére kivitelezhetők. A kész házról készült képek referencia jellegűek!

Az ár kulcsrakész állapotra vonatkozik idei átadással, a környéken számtalan referencia megtekinthető! Kisebb ingatlan beszámítása lehetséges értékegyeztetéssel.

Céges építkezés, CSOK, babaváró, kamattámogatott hitel, ÁFA visszatérítés igényelhető. Ügyvédi kapcsolattal, ingyenes hitel tanácsadással és ügyintézéssel, rugalmas időbeosztással állunk kedves ügyfeleink rendelkezésére! Részletesebb tájékoztatásért, az ingatlan megtekintéséért hívjon a hét bármely napján!


Elhelyezkedés

Budapest, XVIII. kerület, Belsőmajor


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6490806


+36 20

Ingatlannet kód: NET6490806


Az általad megtekintett eladó Budapest, XVIII. kerület, belsőmajori családi ház 5 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 1 félszoba). A családi házról 21 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 142 m², míg a hozzá tartozó teleké 384 m². További jellemzői: az építés éve 2023, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa padlófűtés. Parkolási lehetőség: 1 garázs. A családi ház ára 129,9 millió Ft, négyzetméter ára 914 789 Ft, ami a Budapest, XVIII. kerületi átlaghoz képest 18%-kal magasabb. Az ingatlant Hollósi Melinda hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6490806. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, XVIII. kerület, Belsőmajor ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.