star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Budapest, XVIII. kerület

  • 176 m²

    alapterület
  • 6

    szoba
  • 540 m²

    telek

Vételár:

91,9 millió Ft

Eladó ház Budapest, XVIII. kerület

  • 176 m² alapterület
  • 6 szoba
  • 540 m² telek

  • Eladó ház Budapest, XVIII. kerület

  • 176m²


Ár:

91 900 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
1985
Szintek
1
Szobák száma
6
Ingatlan állapota
átlagos
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
parkolóház
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

Eladásra kínálunk egy önálló családi házat, amely nem a zöld területben bővelkedik, de helyette kialakításra került a telken belül egy autószerelő műhely, iroda, raktár, garázs.
Ez a kiváló adottságokkal rendelkező ingatlan, a 18. kerület frekventált részén található, jól megközelíthető, aszfaltos utcában, kertvárosi részen.
Családi ház, műhelynek kialakított pince, autószerelő műhely, iroda, raktár, garázs, mind egyben eladó.
Maga a családi ház kettő szintes, több generációnak is kényelmes otthont biztosít és saját maga a tulajdonos építette a 80-as években.

A ház alatti részen pince és egy műhely került kialakításra.
A földszinti részen található: nappali, étkező, konyha, fürdő+ mellékhelyiség, kamra, előszoba, továbbá az emeleti szintre egy masszív lépcsőn jutunk fel. Az emeleten négy hálószoba került kialakításra, fürdőszoba, mellékhelyiség+ kézmosó és közlekedő.

Saját részre épült, masszív és szerkezetileg jó állapotú a ház. Az építés éveiben elterjedt stílusjegyeket hordozza, így leendő tulajdonosa a saját ízlésére formálhatja át az ingatlant.
Világos, praktikus terek kerültek kialakításra és igazi kertvárosias életérzést biztosít.
Mindemellett nem kell lemondanunk a kényelemről, mert kiváló infrastruktúrával rendelkezik és minden megtalálható a vonzáskörzetében, amely szükséges a mindennapi életvitelhez.

A kert nem rendelkezik túl sok zöld felülettel, így azoknak ajánlom, akik nem vágynak a kertben focizásra és a hatalmas zöld érzetre.
A jelenlegi háznál a telken is minden a praktikusságról szól. Családi otthont és az üzleti lehetőséget köti egybe, amely abban mutatkozik meg, hogy a telken még található egy autószerelő műhely. (kocsiemelővel, raktárként funkcionáló helyiséggel, irodával)
Az udvaron négy nyitott beállási lehetőség és egy különálló garázs férőhely található.

Sok érvet felsorolhatnék az ingatlan mellett, hogy miért lenne ideális Önnek leendő, új otthonaként, de jöjjön és nézze meg.

Bármilyen információ és időpont egyeztetés miatt nyugodtan hívjon, akár hétvégén is!

Referencia szám: H467459-IN


Elhelyezkedés

Budapest, XVIII. kerület


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6517001


+36 70

Ingatlannet kód: NET6517001


Az általad megtekintett eladó Budapest, XVIII. kerületi családi ház 6 szobával rendelkezik (ebből 6 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 30 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 176 m², míg a hozzá tartozó teleké 540 m². További jellemzői: az építés éve 1985, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: parkolóház. A családi ház ára 91,9 millió Ft, négyzetméter ára 522 159 Ft, ami a Budapest, XVIII. kerületi átlaghoz képest 29%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Urbán Ákos referens az Otthon Centrum irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6517001. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, XVIII. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.