star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Budapest, XVIII. kerület

  • 215 m²

    alapterület
  • 5

    szoba
  • 450 m²

    telek

Vételár:

149,9 millió Ft

Eladó ház Budapest, XVIII. kerület

  • 215 m² alapterület
  • 5 szoba
  • 450 m² telek

  • Eladó ház Budapest, XVIII. kerület

  • 215m²


Ár:

149 900 000 Ft

Építés éve
2004
Szobák száma
5 (4 + 1)
Ingatlan állapota
átlagos
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
parkoló
Fal építési anyaga
tégla

A beltér:

NAGYVONALÚ, IGÉNYES, TÁGAS TEREKRE VÁGYIK, ahová gyorsan beköltözhet?
Öné lehet ez a remek ingatlan, ha beleszeret, és megvásárolja ezt a Pestszentlőrinc nagyon hangulatos, erdő közeli. jó levegőjű, családi házas övezetében, az ALMÁSKERT lakóparkban - 2004-ben kiváló beruházó által épített-, 5 szobás IKERHÁZI lakást. Az ingatlanba lépve a tágasság, kényelem, luxus és intimitás érzése fogja el. Az óriási nappaliból a szintén nagyméretű, 30 nm-es teraszra, majd közvetlenül a teljesen körbezárt intim kertbe vezet, ahol gyermekei biztonságban játszhatnak.Az automata öntözőrendszerrel és világitással ellátott kert mérete elegendő életteret biztosít, de ugyanakkor gondozása nem rabolja el a teljes szabadidejét.
A 90 nm-es pinceszinten 2 állásos - automata kapuval ellátott,- garázs lett építve, de ugyanitt még mosókonyha, tároló, vagy barkácsműhelyi is helyet kapott, közvetlen kijárattal a kertbe.
A 90 nm-es földszinten a radiátorok mellett padlófűtés is működik, ám a nagy méretek ellenére a havi 14 ezer Ft-os gázátalány lefedi az éves főzés, illetve fűtés költségét is. Az emeleten a megemelt parapet falnak, illetve a kiváló tervezésnek köszönhetően szinte nem is érezzük, hogy tetőtérben vagyunk, a tágasság érzése itt is velünk tart. Ha pedig még egy szintre lenne szüksége, vagy további szobákra vágyik - a megemelt tetőnek köszönhetően - a második emeleten egy körülbelül 50 nm-es lakrész, hobbiszoba, vagy játszóhely is kialakítható!
Az ingatlan egy tisztasági festéssel - szinte azonnal - KÖLTÖZHETŐ!
KIVÁLÓ ÁR-ÉRTÉK arányú ingatlan!
Időpontegyeztetés miatt akár hétvégén is hívhat!


Elhelyezkedés

Budapest, XVIII. kerület


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6541578


Magyarné Jarcsó Edit

Magyarné Jarcsó Edit

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Az iroda további hirdetései

+36 20

Ingatlannet kód: NET6541578

Magyarné Jarcsó Edit

Magyarné Jarcsó Edit

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó Budapest, XVIII. kerületi ikerház 5 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 1 félszoba). Az ikerházról 31 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 215 m², míg a hozzá tartozó teleké 450 m². További jellemzői: az építés éve 2004, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: parkoló. Az ikerház ára 149,9 millió Ft, négyzetméter ára 697 209 Ft, ami a Budapest, XVIII. kerületi átlaghoz képest 18%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Magyarné Jarcsó Edit referens a Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6541578. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, XVIII. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.