star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Budapest, XX. kerület

  • 178 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 382 m²

    telek

Vételár:

110 millió Ft

Eladó ház Budapest, XX. kerület

  • 178 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 382 m² telek

  • Eladó ház Budapest, XX. kerület

  • 178m²


Ár:

110 000 000 Ft

Szobák száma
4
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
egyéb
Parkolás
udvarban
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

Pesterzsébeten családi ház eladó a Nagy Győry István utcában!

Ha családi házat keres Pesterzsébet városközpontjához közel ne keressen tovább, megtalálta. A tégla építésű ház jó állapotú, 1990-ben épült, nyugati fekvésű, 178 nm nagyságú, 3 szintes (akár két generációssá is alakítható).

Az alsó szinten a garázs szauna helyiséggé lett átalakítva, vele szemben egy nagyobb méretű spájz helyiség található.
A középső szinten 2 egymásba nyíló szoba, a konyha étkezővel és erkéllyel, fürdőszoba és külön wc található.
Az emeleten 2 szoba, fürdőszoba és wc lett kialakítva, valamint erkély.

A lakás hűtését légkondicionáló biztosítja. Parkolni az udvaron lehet (kocsibeálló). A telek 382 nm, a kertben kút is található. A ház riasztóval felszerelt, távirányítós kapuval rendelkezik.

Az utca és a környék csendes, kertvárosias, A közelben elérhető bölcsőde, óvoda, iskolák, orvosi rendelő, posta, bankok, bevásárló központ.

A közlekedés kiváló: 36, 151-es busz, 52-es villamos, éjszakai járatok.

Jöjjön el, nézze meg, szeressen bele! ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 338436


Elhelyezkedés

Budapest, XX. kerület, Nagy Győri István utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6377379


GDN Ingatlanhálózat

GDN Ingatlanhálózat

Az iroda további hirdetései

+36 20

Ingatlannet kód: NET6377379

GDN Ingatlanhálózat

GDN Ingatlanhálózat

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó Budapest, XX. kerületi (Nagy Győri István utca) családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 20 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 178 m², míg a hozzá tartozó teleké 382 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa egyéb. Parkolási lehetőség: udvarban. A családi ház ára 110 millió Ft, négyzetméter ára 617 978 Ft, ami a Budapest, XX. kerületi átlaghoz képest 6%-kal magasabb. Az ingatlant Dr. Nagy-Samu Ágnes referens a GDN Ingatlanhálózat irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6377379. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, XX. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.