star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Budapest, XX. kerület

  • 144 m²

    alapterület
  • 5

    szoba
  • 541 m²

    telek

Vételár:

81,99 millió Ft

Eladó ház Budapest, XX. kerület

  • 144 m² alapterület
  • 5 szoba
  • 541 m² telek

  • Eladó ház Budapest, XX. kerület

  • 144m²


Ár:

81 990 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
1950
Szintek
1
Szobák száma
5
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
cirkófűtés
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

Kossuthfalván ELADÓ egy 140 nm-es, öt szobás, két generáció együttélésére isalkalmas klimatizált családi ház 541 nm-es saroktelekkel.5 cm-es külső szigetelés van rajta, 85%-ban műanyag nyílászárókkal rendelkezik,a fűtést gázcirkó, a meleg vizet pedig villanybojler biztosítja. Világos és parkettázottszobák, redőnyös ablakok és duplakomfort jellemzi ezt az impozáns ingatlant,részben fedett, részben peduig napellenzővel ellátott nagy méretű terasz tartozikhozzá. A térképszelvényre is felvezetett tárolóhelyiség igényel ugyan némi felújítást,viszont jelenleg állapotában is alkalmas minden ház körül adódó dolog tárolására.A teraszról az ingatlanba három helyen is be lehet jutni, minden tágas, letisztult,elegáns, a tető jó állapotú. Az udvar alkalmas akár díszkert, akár saját játszótérkialakítására, medence, stb elhelyezésére. AZONNAL KÖLTÖZHETŐ, tehermentes, hitel nem akadály, jöjjön el és nézzük mega házat együtt, teremtse meg benne saját álombirodalmát!

Referencia szám: HZ013853


Elhelyezkedés

Budapest, XX. kerület


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6616638


+36 70

Ingatlannet kód: NET6616638


Az általad megtekintett eladó Budapest, XX. kerületi családi ház 5 szobával rendelkezik (ebből 5 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 23 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 144 m², míg a hozzá tartozó teleké 541 m². További jellemzői: az építés éve 1950, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. A családi ház ára 81,99 millió Ft, négyzetméter ára 569 375 Ft, ami a Budapest, XX. kerületi átlaghoz képest 1%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Tót Nikoletta referens a Csillaghegy irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6616638. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, XX. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.