star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Budapest, XX. kerület

  • 70 m²

    alapterület
  • 2

    szoba
  • 385 m²

    telek

Vételár:

62 millió Ft

Eladó ház Budapest, XX. kerület

  • 70 m² alapterület
  • 2 szoba
  • 385 m² telek

  • Eladó ház Budapest, XX. kerület

  • 70m²


Ár:

62 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
átlagos
Fűtés
egyéb
Parkolás
nincs
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

Megvételre kínálok Budapest XX.kerület (Erzsébetfalva)
Hitel Márton utcában 2 szobás, 70 m2-es családi házat.

Pesterzsébet KERTVÁROSI környezetében eladó ez a 2 szobás, étkezős ÖNÁLLÓ családi ház AZONNALI költözési lehetőséggel.

Az épület előkertes, körbejárható, autó beállási lehetőséggel, melléképületekkel.

A ház elosztása praktikus. A beépített teraszról tágas étkezőbe lépünk, innen nyílnak szobák és a konyha, melyhez kamra is tartozik. A szobák és az étkező parkettásak, a konyha és a fürdőszoba burkolata járólap.

Az épület 10 cm-es dryvit szigetelést kapott, a tető felújítása is megtörtént. Belső állapota jó, mely igény szerint felújítandó. A fűtést két db elektromos árammal működtetett cserépkályha és hőtárolós kályha biztosítja, a nagyszobában klíma berendezés is található.

Tehermentes, azonnal birtokba vehető!
A környék csendes, a szomszédok békések. A közelben található CBA, óvoda, iskola.

A közlekedés ideális: buszok a közelben: 54, 55, 66, 66B, 123, 123A, az 52-es villamos pár perc séta. A Határ úti metró megálló illetve a Shopmark bevásárlóközpont 18 perc alatt elérhető.

Amennyiben szeretné megnézni, várom megtisztelő hívását a hét bármely napján. ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 349659


Elhelyezkedés

Budapest, XX. kerület, Hitel Márton utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6636281


+36 70

Ingatlannet kód: NET6636281


Az általad megtekintett eladó Budapest, XX. kerületi (Hitel Márton utca) családi ház 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 20 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 70 m², míg a hozzá tartozó teleké 385 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa egyéb. Parkolási lehetőség: nincs. A családi ház ára 62 millió Ft, négyzetméter ára 885 714 Ft, ami a Budapest, XX. kerületi átlaghoz képest 34%-kal magasabb. Az ingatlant Gombár Renáta referens a GDN Ingatlanhálózat irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6636281. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, XX. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.