star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Budapest, XXI. kerület, Királyerdő

  • 66 m²

    alapterület
  • 2

    szoba
  • 285 m²

    telek

Vételár:

49,9 millió Ft

Eladó ház Budapest, XXI. kerület, Királyerdő

  • 66 m² alapterület
  • 2 szoba
  • 285 m² telek

  • Eladó ház Budapest, XXI. kerület, Királyerdő

  • 66m²


Ár:

49 900 000 Ft

Építés éve
1979
Szintek
3
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
felújítandó
Fűtés
gáz (egyedi)
Parkolás
1 garázs
Fal építési anyaga
tégla
Légkondícionáló
nincs

A beltér:

Királyerdőben, saroktelken, tégla építésű ikerház eladó aszfaltos mellékutcában.

A ház 1979 körül épült, pince – földszint - emelet kialakítással. Téglából épült, betonfödémes, cserépfedésű, összközműves.

A pincében (27 nm) vegyes tüzelésű kályha, és gázkazán is van. Kényelmes és stabil lépcső vezet le, így jól kihasználhatóvá teszi azt tárolás céljára.
A földszinti részre (36 nm) egy fedett teraszról (7,50 nm) juthatunk be. Nappali, étkezőként is használt előtér, konyha, tusolós fürdőszoba, önálló wc, illetve a pince lejárat és az emeleti lépcsőház található ezen a szinten.
Az emeleten (26 nm + 18 nm) egy közlekedő, egy szoba, wc, és egy betonozott aljzatú, még nem kialakított helyiség van.
Felette még egy beépíthető padlástér van.

Az udvaron egy tágas garázs áll, mely méreténél fogva kerti eszközök és más tárolását is lehetővé teszi.

Az udvaron fúrt kút, zöldség vermelő, vízgyűjtő és tároló medence van. Termő szőlő, kis veteményes kert.

A ház gyalog, egyforma távolságra van a 71-es és a 148-as és 948-as éjszakai buszoktól (4 perc), utóbbival 10 perc alatt elérhető a HÉV.


Elhelyezkedés

Budapest, XXI. kerület, Királyerdő


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6542296


+36 30

Ingatlannet kód: NET6542296


Az általad megtekintett eladó Budapest, XXI. kerület, királerdei ikerház 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és félszoba). Az ikerházról 22 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 66 m², míg a hozzá tartozó teleké 285 m². További jellemzői: az építés éve 1979, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa gáz (egyedi). Parkolási lehetőség: 1 garázs. Az ikerház ára 49,9 millió Ft, négyzetméter ára 756 061 Ft, ami a Budapest, XXI. kerületi átlaghoz képest 0%-kal magasabb. Az ingatlant Szanyi Edit hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6542296. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, XXI. kerület, Királyerdő ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.