star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Budapest, XXI. kerület

  • 46 m²

    alapterület
  • 2

    szoba
  • 178 m²

    telek

Vételár:

33,9 millió Ft

Eladó ház Budapest, XXI. kerület

  • 46 m² alapterület
  • 2 szoba
  • 178 m² telek

  • Eladó ház Budapest, XXI. kerület

  • 46m²


Ár:

33 900 000 Ft

Építés éve
1973
Szintek
1
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
átlagos
Fűtés
konvektor
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

Eladásra kínálok a 21.kerületben található, közkedvelt Rákóczi kert közvetlen közelében egy ügyvédi megosztással rendelkező 46,4nm-es házrészt, kizárólagos használatú, közel 180nm-es udvarrésszel.Az utcán kialakított, saját parkolóhely biztosít lehetőséget az ingatlan előtt közvetlenül a parkolásra.Az utcáról közvetlenül egy kiskapun keresztül közelíthetjük meg a saját, elkerített kertrészünket, ahol hely kapott egy 17nm-es tároló is.A nagy részt térkővel burkolt udvarról egy fedett napfényes kis teraszon át jutunk be a napfényes ingatlanba.Az ingatlanban láthatóak felújítási munkák, burkolatok cseréje, festés, dísz burkolatok.Az ingatlan helységei: fedett terasz 5 nmelőszoba 4,8 nmWc 1,5 nmFürdőszoba 4,5 nmKonyha-étkező 7,4 nmSzoba 14,5 nmSzoba 8,7 nmAz elmúlt évben beázás volt tapasztalható az ingatlanban ezért nemrégiben javításra került a tető szerkezete, kátrányos szigetelést és műgyanta fedést kapott. ( Az ázás végett láthatóak a mennyezetnél a folyamatban lévő javítási munkálatok).Hogyha szeretne egy igazán jó környéken lakni, egy napfényes lakásban, ahol a napsütést a saját, intim kertrészében is élvezheti, hívjon bizalommal a hét bármely napján!
Halász Éva
Telefon:30/4221362
ÚJ ÉPÍTÉSŰ ÉS HASZNÁLT INGATLANOK KÖZVETÍTÉSE!
Igényelje hitelét nálunk! Díjmentes hiteltanácsadás és egyedi (kamat) kedvezmény a Duna House ügyfelei részére, a banki kamatoknál kedvezőbb feltételekkel!
Hívjon bizalommal - a Duna House kínálatában megtalálható valamennyi ingatlannal kapcsolatban örömmel állok rendelkezésére a hét bármely napján!

Referencia szám: HZ066649


Elhelyezkedés

Budapest, XXI. kerület, Komáromi utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6636473


+36 30

Ingatlannet kód: NET6636473


Az általad megtekintett eladó Budapest, XXI. kerületi (Komáromi utca) házrész 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A házrészről 12 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 46 m², míg a hozzá tartozó teleké 178 m². További jellemzői: az építés éve 1973, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa konvektor. A házrész ára 33,9 millió Ft, négyzetméter ára 736 957 Ft, ami a Budapest, XXI. kerületi átlaghoz képest 4%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Halász Györgyné referens a Csillaghegy irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6636473. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, XXI. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.