star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Budapest, XXII. kerület

  • 107 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 80 m²

    telek

Vételár:

85 millió Ft

Eladó ház Budapest, XXII. kerület

  • 107 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 80 m² telek

  • Eladó ház Budapest, XXII. kerület

  • 107m²


Ár:

85 000 000 Ft

Szobák száma
4 (2 + 2)
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
nincs
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

ÁRCSÖKKENÉS!!!

Kitűnő lokáció, remek közlekedés!

Budafok közkedvelt részén kínálok megvételre egy 107 nm-es, kétszintes, barátságos házat.

Az ingatlan téglából épült, egy fal kőből készült el. A fából készült nyílászárók jó minőségűek, a hálószobákban redőnnyel felszereltek.
A földszinten az étkező konyhás, 27 nm-es nappali praktikusan kapcsolódik egy 14 nm-es télikerthez. Itt kapott helyet még egy sarokkádas fürdőszoba, külön WC, egy kis kamra, valamint egy 8 nm-es, hangszigetelt helyiség. A konyhából egy 4 nm-es tároló is megközelíthető. Az újszerű, modern, gépesített konyhabútor gyönyörű fa erezetű.
Az emeleten egy második nappaliból nyílik két déli tájolású hálószoba, egy zuhanyzós, WC-s fürdőszoba.
A ház fűtését és meleg vízellátását kondenzációs kazán biztosítja, radiátoros hőleadással.

A kertben könnyedén kialakítható egy garázs a fából épült kis házból, mely jelenleg tárolóhelyiségként funkcionál, ahol egy újszerű szauna is helyett kapott.
A 80 nm-es udvart gyümölcsfák és szőlő lugas teszik hangulatossá.

Az ingatlan megközelítése kitűnő a 141, 58, 158-as buszokkal, melyek megállója 100 méter távolságra találhatóak, 4-es metró és Campona bevásárlóközpont 5-10 perces autótávolságra, kisbolt, iskola, gyógyszertár 2-300 méteres sétatávolságra vannak.

Amennyiben további információra van szüksége, vagy szeretné megtekinteni ezt a remek elhelyezkedésű, praktikus elosztású ingatlant, kérem telefonáljon! ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 351067


Elhelyezkedés

Budapest, XXII. kerület, Gádor utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6507522


+36 70

Ingatlannet kód: NET6507522


Az általad megtekintett eladó Budapest, XXII. kerületi (Gádor utca) ikerház 4 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 2 félszoba). Az ikerházról 20 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 107 m², míg a hozzá tartozó teleké 80 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: nincs. Az ikerház ára 85 millió Ft, négyzetméter ára 794 393 Ft, ami a Budapest, XXII. kerületi átlaghoz képest 25%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Bognár Katalin referens a GDN Ingatlanhálózat irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6507522. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, XXII. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.