star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Budapest, XXII. kerület

  • 47 m²

    alapterület
  • 2

    szoba
  • 106 m²

    telek

Vételár:

57,5 millió Ft

Eladó ház Budapest, XXII. kerület

  • 47 m² alapterület
  • 2 szoba
  • 106 m² telek

  • Eladó ház Budapest, XXII. kerület

  • 47m²


Ár:

57 500 000 Ft

Szobák száma
2 (1 + 1)
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
1 garázs
Fal építési anyaga
vegyes

Az ingatlanról:

XXII. Budafok kertvárosi részén, egy bruttó 47m2-es, 1+1 fél szobás, teljeskörűen felújított, 106m2-es lekerített kertrészen lévő társasházi házrészt kínálunk megvételre.

Az ingatlan saját helyrajzi számmal rendelkezik, nem osztatlan közös tulajdon. Az épületben három lakás található, mindegyik saját kertrésszel, külön mérőórával és külön bejárattal kialakított.

Az ingatlan mindkét szintjén hűtő-fűtő klíma van felszerelve. Fűtést és a melegvíz ellátást új kondenzációs gázcirkó biztosítja, radiátor hőleadókkal, valamint kiegészített fűtésként a nappaliban elektromos padlófűtés kiépített.
A műanyag nyílászárókon szúnyogháló és redőny van felszerelve.
A bejárat előtt egy 20m2-es fedett terasz található.

Helyiségei:
Földszint(32,02m2): előszoba, konyha+étkező, zuhanyzós fürdőszoba+WC, nappali.
A nappaliból vezető lépcsőn jutunk fel a beépített tetőtérbe(bruttó:15,04m2) amelyben jelenleg egy hálótér kialakított.

Az ingatlanhoz tartozik egy 13,5m2-es automata garázsajtós garázs és egy 7,5m2-es tároló helyiség, valamint a kertben egy fedett autóbeálló is kialakításra került.

Az ingatlan 2021-ben kapott 16cm-es dryvit szigetelést és színezést, 2022-ben pedig a pala tető le lett cserélve betoncserépre, ezzel egyidőben a tetőt is szigetelték, valamint új tetőtéri ablakok lettek beépítve.

A közelben található iskola, óvoda, bölcsőde, játszótér, templom, kutyafuttató.
Aldi, Campona bevásárlóközpont, Duna part 15 perc sétatávolságban elérhető.

Kedvezményes hiteligénylés és CSOK támogatás esetén, kezdeményezheti a kapcsolatfelvételt díjmentesen bankfüggetlen hitelszakértő munkatársunkkal.

Az ingatlan megtekintésével és egyéb információkkal kapcsolatban várom a jelentkezését, keressen bizalommal a hét minden napján! ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 363870


Elhelyezkedés

Budapest, XXII. kerület, Felújított, Kertkapcsolatos Ház!


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6618970


+36 30

Ingatlannet kód: NET6618970


Az általad megtekintett eladó Budapest, XXII. kerületi (Felújított, Kertkapcsolatos Ház!) ikerház 2 szobával rendelkezik (ebből 1 egész szoba és 1 félszoba). Az ikerházról 20 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 47 m², míg a hozzá tartozó teleké 106 m². További jellemzői: a fal építési anyaga vegyes, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: 1 garázs. Az ikerház ára 57,5 millió Ft, négyzetméter ára 1 223 404 Ft, ami a Budapest, XXII. kerületi átlaghoz képest 12%-kal magasabb. Az ingatlant Nyegrutz Tibor referens a GDN Ingatlanhálózat irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6618970. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, XXII. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.